algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

Alcúdia enceta les festes patronals fins al 26 de juliol

L'Ajuntament d'Alcúdia celebra les seves festes des de dia 18 de juliol fins dia 26 del mateix mes, dia de la Triennal del Sant Crist.

Aquest dilluns començaren les festes amb el pregó de les festes a càrrec de Dora Riutord Mir, presidenta de la Coral Ciutat d'Alcúdia, un pregó emotiu, en moments de recordança, amb imatges amb música, amb glosat. Amb les paraules del batle Antoni Mir qualificat el pregó «d'extraordinari» i la placa de record que la regidora de festes Cati Moll entregà a la pregonera 2016, en un any especial de Triennal del Sant Crist.

Després del pregó es va procedir a la inauguració de l'exposició del Casal de Can Fondo commemorativa de la Triennal del Sant Crist.
Tot seguit, ahir dilluns, primer dia de les festes, a l'Auditori d'Alcúdia es va celebrar el Concert de la Coral Ciutat d'Alcúdia, commemorativa del vint-i-cinquè aniversari, amb cantaires de diversos indrets de Mallorca, d'altres corals que participaren en el concert 'Rèquiem' de Gabriel Fauré. A més, el concert va ser a benefici de 'Tiana', la nineta alcudienca de tres anys que pateix leucèmia limfoblàstica aguda, i que es fa una recollida de fons a través d'Alcúdia Solidària, i l'associació 'al Alba', i que aquesta passada nit, també s'hi sumà la Coral Ciutat d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.