cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Vaga indefinida dels treballadors de neteja viària de Manacor

La vaga tindrà caràcter indefinit, començarà a les 00.00 hores del14 de juliol. | CCOO

El personal de neteja viària, recollida i transport de residus urbans; recollida selectiva i gestió de l'ecoparc i parcs verds de Manacor efectuarà la vaga prevista sense que hi hagi hagut «la més mínima predisposició per part de la concessionària Limpiezas Urbanas de Mallorca S.L. al Municipi de Manacor (empresa pertanyent a F.C. c.) per arribar a una entesa amb la representació dels treballadors» i després de dues compareixences davant el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Balears els passats 8 i 12 de juliol, segons informa el sindicat Comissions Obreres en un comunicat.

La vaga tindrà caràcter indefinit, començarà a les 00.00 hores del 14 de juliol i «s'iniciarà en un moment crucial atès que coincideix amb l'inici de les festes de Porto Cristo», amb les repercussions que això pot implicar a la imatge de Manacor en general i «dels problemes de salubritat que es poden generar derivats de l'acumulació d'escombraries en plena temporada estival».

Segons el sindicat, la concessionària Lumsa ha al·legat no disposar de marge per realitzar l'increment retributiu corresponent ni per atendre les demandes del col·lectiu que porta «deu anys sense pujada salarial de cap tipus; no cobra paga de beneficis ni complement d'antiguitat i treballa en condicions penoses amb un augment de la càrrega de treball des que el consistori manacorí adjudicà el servei a aquesta empresa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.