algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Terraferida denuncia la construcció d’un xalet «il·legal» dins la zona protegida des Trenc

Terraferida ha denunciat la construcció d’un xalet «il·legal» a la zona protegida d’Es Trec-Salobrar de Campos. | Terraferida

L’associació ecologista Terraferida ha denunciat la construcció d’un xalet «il·legal» a la zona protegida des Trec-Salobrar de Campos. L’entitat ha presentat una denúncia a l'Agència de Disciplina Urbanística (ADU) del Consell de Mallorca.

La denúncia, segons l’entitat, cerca paralitzar les obres d’edificació d’aquest xalet amb piscina. L’entitat ha recordat que l’empresa responsable d’aquesta construcció és la mateixa que fa uns anys que explota el balneari del Banys de la Font Santa.

«Aquesta empresa va sol·licitar l’any 2011, una llicència per ‘Reforma de l’interior i canvi parcial de la coberta’ per a diverses construccions del complex. Aprofitant l’obtenció d’aquesta llicència per a obres de reforma, es va esbucar parcialment una petita edificació tradicional on s’ubicava una sínia i un safareig. La realitat, però, és que la rehabilitació d’aquesta antiga edificació d’uns 40 metres quadrats s’ha convertit en un xalet de nova planta de dues alçades d’uns 250 m2 i una piscina d’uns 60 m2», ha explicat l’entitat.

Consell Insular

Terraferida demana al CIM que «es subrogui la competència i actuï davant la complicitat de l’ajuntament de Campos amb els promotors». «El llegat Company-Delgado i la mala fe de l’ajuntament de Campos», ha matisat.

Terraferida creu que aquesta segona llicència és fraudulenta i que l’ajuntament de Campos «s’ha deixat enganyar per concedir-la, tot i saber que hi havia il·legalitats flagrants».

L’entitat també ha enviat un extens escrit a la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, acompanyat de fotografies aèries de diferents anys en les quals es pot apreciar que es tracta d’una edificació de nova planta. Terraferida demana a la CMAIB que revisi l’acord favorable (obligatori per poder obtenir la llicència) que va atorgar a aquestes obres els anys 2011 i 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

1- A quin terme municipal està Es Trenc?? a Campos
2- Quin partit governa a Campos?? PP
3- Vos sonen es apartaments de Ses Covetes i allò tan tòpic de "Fets Consumats"??

No hasse falta dessir nada mass...

Valoració:23menosmas
Per segur, fa mes de 8 anys

Joan.- Si tu cara, con nombres y apellidos saliese en este
papelín, seguro que no dirías estas idioteces. Estas, las idioteces, son patrimonio exclusivo de los idiotas.

Valoració:-2menosmas
Per Fa oi, fa mes de 8 anys

Agència de disciplina obligatori per tots els Ajuntaments ja!

Valoració:18menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

Segur que es un castellà.

Valoració:3menosmas
Per Paparra, fa mes de 8 anys

Idò ara es l'hora d'ctuar, i no quan tot ja estigui consumat!

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente