cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Esquerra Republicana d'Alcúdia celebra el congrés local

Ferran Capella nou president local i Antònia Peralta nova portaveu municipal. | Esquerra Alcúdia

Esquerra Republicana-Alcúdia va celebrar la setmana passada el seu VII congrés municipal. Durant la reunió es va triar Ferran Capella (de can Cantallops) nou president local i Antònia Peralta nova portaveu municipal.

Tant el nou president com la nova portaveu recalcaren el seu «compromís amb Alcúdia i els alcudiencs». També recordaren que formen part de la coalició Gent per Alcúdia, la qual està dins el govern municipal.

Ara bé, segons van destacar, això no els impedeix reconèixer que hi ha molt per millorar i Esquerra Republicana - Alcúdia «sempre hi serà per recordar-les i fer política en positiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Bien parece que la mujer ya no está en la edad fértil, los especímenes se extinguierán.

Valoració:0menosmas
Per Bernat Joan, fa mes de 8 anys

Bravo, Salvador! Han quedat ancorat al passat. Això de les "associacions polítiques", no ve de l'època d'en Carlos Arias Navarro?

Valoració:2menosmas
Per slort, fa mes de 8 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:5menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Alcudia está en Mallorca (Baleares). Hay noticias que parecen tomaduras de pelo.¿Tan importante es esa asociación política de Cataluña?

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

Jajaja... Esta es la foto de "toda" la asamblea no?

Valoració:0menosmas
Per Cara, fa mes de 8 anys

Eo nomenament de càrrecs es va fer a cara o creu entre els dos militants de la organització.

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente