algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Arriba a Manacor el I Tast de Cervesa Artesana

El regidor delegat, Carles Grimalt, i Sven Gohdes, de Cervesa Forastera.
Manacor acollirà una diada de la cervesa artesana el proper 31 d'octubre. El I Tast de Cervesa Artesana, impulsat des de l'Àrea de Medi Ambient, reuneix els principals productors mallorquins d'aquest producte, que actualment es troba en auge. Hi participen les cerveses Forastera, Tramuntana, des Pla, Sullerica, Cas Cerveser i Boscana.
 
El regidor Carles Grimalt ha afirmat que impulsar la producció local i artesana «és una bona manera d'impulsar un nou model econòmic, arrelat i just».
 
Aquesta diada inclourà vàries activitats que permetran degustar les cerveses artesanes fetes al país. El matí hi haurà un maridatge de plats i cerveses al Restaurant Molí d'en Sopa. L'horabaixa es pronunciarà una conferència sobre l'elaboració del producte; serà a les 17.00h al Molí d'en Polit. L'acte central de la la diada serà el tast, que tendrà lloc al Passeig de na Camel·la a partir de les 19.00h i fins la mitjanit. Allà es podrà gaudir de les cerveses i de tapes amb la música de Noelia Tomassi Quartet i el ball de Lindy Hop.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.