algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

L'exbatle de Pollença modificà la llei 'in extremis' per beneficiar una funcionària afí

Fotografia d'arxiu dels candidats a les eleccions per part d'Alternativa per Pollença

El partit polític Alternativa per Pollença ha emès un comunicat denunciant que Tomeu Cifre, exbatle de Pollença, va emetre un decret durant el seu darrer dia de mandat en funcions (aquest divendres) per nomenar tresorera accidental una auxiliar administrativa. Alternativa per Pollença considera que nomenar una tresorera accidental no és «tan urgent i inajornable com per fer un decret el darrer dia de batle en funcions». Consideren que «hauria d'haver estat el nou equip de govern qui s'encarregàs de fer el procés per cobrir la plaça» i demanen l'anul·lació d'aquest decret com també que «la plaça de tresorer sigui coberta mitjançant una promoció interna, en què tots els funcionaris de l'Ajuntament que hi vulguin accedir puguin tenir les mateixes possibilitats».

Segons apunta Alternativa per Pollença, no és la primera vegada que l'anterior batle, Tomeu Cifre (que inicialment era del PP, però que després se'n va escindir), té un «tracte de favor» amb aquesta funcionària. El partit explica, que al ple de gener d'enguany ja es va demanar la rectificació d'un decret de batlia que va atorgar una «productivitat extraordinària de 2.400 euros a aquesta mateixa funcionaria per recuperar la feina que no havia fet estant de baixa». Alternativa per Pollença afegeix que en una altra ocasió, a aquesta mateixa funcionària ja se li havia pagat un complement específic, que va ser denunciat i que va ser declarat nul pel Tribunal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Els dos sistemes esmentats són corruptes.

El únic sistema bo ès accedir per l'escalafó.

De aquesta manera els mascles o les femelles "alfa" ja no accedeixen a esser funcionaris o empleats on mai trobaran promoció.

El millor sistema per els empleats són les oposicions i accedir a les places per l'escalafó, així no hi bregues ni resentiments entre els funcionaris públics.

Valoració:6menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 8 anys

I si deixam de valorar els comentaris escrits en la llengua coofiacial distinta al catala?

Valoració:7menosmas
Per pep, fa mes de 8 anys

Per desgràcia, es una pràctica comú a molts d'ajuntaments governats pel pp, ànims i el meu reconeixement pel fet de fer publiques aquestes pràctiques, ...

Valoració:26menosmas
Per Tomeu Cofre, fa mes de 8 anys

A veure, pedazo de Anarquista leproso y arapiento, que te pasa con mi govierno fascista en Pollença? Acaso es delito beneficiar a una funcionaria o que?
Be, que tambien me la tiré, pero eso es otra cosa
Venga, descansad y morios ya rojos, Joan Bagguete for president now!!!

Valoració:-13menosmas
Per pepa ramirez, fa mes de 8 anys

que passa tomeu cofre?

Valoració:9menosmas
Per ja ho val, fa mes de 8 anys

Una altre mostra de les maneres de Tomeu Cofre.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente