nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

L'OCB d'Inca celebra la 18a edició dels Premis de Maig

El Claustre de Sant Domingo, d'Inca, va acollir dissabte la 18a edició dels Premis de Maig; uns guardons creats per l'OCB d'Inca per reconèixer els mèrits d'entitats, institucions o persones que treballen per afavorir l'ús habitual del català i per promoure la cultura a través d'activitats de caire lúdic, popular o artístic.

Els premiats d'enguany:

Bernat Català 'Gran' ha rebut el premi Miquel Duran i Saurina, que distingeix la contribució de persones o entitats a la normalització lingüística en el camp de la comunicació.

Grant Ashley/Millorant Inca ha rebut el premi Berenguer d'Anoia, que premia la dinamització sociocultural duta a terme a Inca.

Guillem Alexandre Reus i Planells ha rebut el premi pare Miquel Colom, que distingeix persones o entitats que hagin destacat en la recerca i/o difusió de la cultura catalana en un determinat àmbit social o del coneixement.

Catalina Munar i Ramis ha rebut el premi Pau Casasnoves, destinats a persones o entitats que hagin contribuït a la reivindicació o a la promoció dels trets identitaris de Mallorca.

Macià Ferrer 'Infermer' ha rebut el premi Pere Joan Llabrés, destinats a persones o entitats que han destacat per la seva contribució a l'estudi, la conservació o la promoció del patrimoni arqueològic, artístic o cultural de Mallorca.

Finalment, la delegació inquera de l'Obra Cultural Balear va lliurar una Distinció Especial a Magdalena Arrom Pericàs.

En el decurs de l'acte, al qual varen assistir representants de totes les forces polítiques amb representació al consistori (excepte PP i Independents), va actuar Roger Pistola. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bah!, fa mes de 8 anys

Jo després de veure la que varen fer els fatxes el dissabte a Madrid, i que la Policia va consentir que fíns i tot tupàssin als periodistes i càmeres, crec que aquest tipus de gent, son capaços de tot.

Valoració:6menosmas
Per Dr Mabuse, fa mes de 8 anys

Uep! Els trolls han hagut d'esperar una setmana per recuperar-se de l'espolsada de les eleccions. I encara en falten!

Valoració:12menosmas
Per guarda forestal, fa mes de 8 anys

Els dos comentaris anterios són clarament ofensius, xenòfobs i per tant delictius. La IP de l'autor ha de ser denunciada davant el jutge

Valoració:12menosmas
Per Pakito Antoni, fa mes de 8 anys

Me parece muy grotesco su comentaria ya que los caddaveres son de palestinos

Valoració:0menosmas
Per Risto Ojeda Sánchez, fa mes de 8 anys

Me parece correcto que la famosa empresa de tabaquería, más conocida como OCB entrege premios (seguramente producido con heces fecales y algunos cadáveres de judios aleatorios). Total, que seguramente los galadorneados estaran muy felices con sus logros

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente