cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Impugnats els pressuposts municipals de Selva

Els Socialistes de Selva han impugnat els pressuposts municipals per 2015 perquè els ingressos prevists són insuficients per fer front a les despeses. | Arxiu

Els Socialistes de Selva han impugnat els pressuposts municipals per 2015 perquè els ingressos prevists són insuficients per fer front a les despeses. Així ho ha explicat la portaveu del Grup Municipal Socialista, Joana Maria Coll, qui ha detallat que algunes partides referides a l’ingrés per consum elèctric de tres establiments no es cobraran “perquè són doblers que ja no s’han ingressat els exercicis 2013 i 2014, la qual cosa crearia un dèficit que l’Ajuntament no pot assumir”.

En aquest sentit, Coll ha defensat que segons la legislació vigent, els pressuposts per 2015 s’haurien d’haver duit a aprovació definitiva abans de final de 2014, un fet que no ha tengut lloc “malgrat la majoria del PP” i que és fruit “de la deixadesa del batle, més preocupat en atendre els assumptes del Consell de Mallorca que els del seu propi municipi”.

A més a més, la portaveu socialista ha afegit que el pressupost per 2015 tampoc detalla les aportacions per a cada treballador municipal, “amb la qual cosa no es pot saber amb certesa si es compleix l’imperatiu legal que limita a 80 les hores extres anuals que pot fer un funcionari municipal”, ha criticat Coll.

Finalment, Joana Maria Coll ha apuntat que el pressupost municipal tampoc inclou cap partida de doblers “per resoldre la supressió de barreres arquitectòniques exigibles legalment i que aquest grup polític ha denunciat reiteradament els darrers anys”.

Per tot això, els Socialistes de Selva impugnen el pressupost aprovat ja inicialment i demanen que se’n faci un de nou “que sigui ajustat a les reclamacions que presentam i complint tota la legislació d’estabilitat pressupostària en benefici del nostre municipi”, ha conclòs la portaveu socialista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per febrer, fa mes de 8 anys

Pues rebajais las "despeses". Mira si es fácil "cohones".

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente