algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

MÉS vol que els ajuntaments i municipis de tot Mallorca se “sumin al canvi” polític

Biel Barceló, coordinador general de MÉS i candidat a la presidència del Govern, ha encoratjat els assistents a treballar des dels municipis. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca vol que més ajuntaments se “sumin al canvi”. El partit ha engegat aquest dissabte a Inca una campanya municipalista per coordinar les accions arreu de tot Mallorca. Les assemblees s'estendran arreu de tots els municipis.

Durant la trobada d'avui, el partit ecosobiranista ha reunit membres de les assemblees locals dels diferents municipis de l’illa per coordinar la campanya per les properes eleccions municipals i al Parlament i al Consell.

Biel Barceló, coordinador general de MÉS i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha encoratjat els assistents. “Ha arribat el moment de liderar el canvi que la ciutadania de Mallorca necessita, i hi hem de fer molta feina des de cada municipi”, ha afirmat.

MÉS vol incrementar el nombre d’ajuntaments que se sumin al “canvi ciutadà i progressista”, i està intensificant la constitució d’assemblees locals de la formació a la majoria de municipis i la coordinació amb les candidatures afins que s’han integrat dins MÉS, com ara els Independents de Santa Margalida, el BLOC per Felanitx, els Independents de Sencelles, entre d’altres.

Altres municipis
D’altra banda, aquest cap de setmana continuen els actes en els municipis per constituir assemblees locals i avançar en la presentació de candidatures municipals. Ahir divendres es va presentar l’equip que encapçalarà la candidatura de MÉS per Binissalem. El candidat a la Batlia serà Pere Pol. Aquest dissabte i diumenge s'han celebrat les Assemblees Constituents de MÉS per Porreres i Campanet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.