cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

MÉS per Manacor escull Miquel Oliver com a coordinador i candidat a la batlia

8681
Miquel Oliver (al centre de la imatge) ha estat elegit aquest dissabte coordinador general de MÉS per Manacor. | MÉSperMallorca

Més per Manacor ha celebrat aquest dissabte, al Teatre de Manacor, la seva assemblea constituent en la qual hi han assistit centenars de persones. Durant la reunió s'han debatut i aprovat els documents polític i d’organització.

Miquel Oliver, actual regidor a l’Ajuntament de Manacor, ha estat escollit per unanimitat Coordinador General de l'agrupació i candidat a la batlia. En el seu parlament durant la cloenda de l’acte ha afirmat que “optam a governar, tenim opcions reals de ser decisius”.

Amb tot, Oliver ha matissat que no ho podran fer “sense l’ajuda de tots els manacorins i manacorines que vulguin fer possible aquesta transformació”. “Construïm entre tots i totes l’alternativa que aspira a liderar el canvi a l’ajuntament”, ha afirmat.

Biel Barceló, coordinador de la formació, ha felicitat per part seva a tots els participants de la constitució de l’assemblea local i ha remarcat que “cada dia són més els municipis que constitueixen assemblees de MÉS”.
Barceló ha ressaltat que “ja som la segona força municipalista arreu de Balears, per la nostra implantació territorial en nombre de regidors, nombre de candidatures i assemblees locals”. “Estam presents a pràcticament tots els municipis”, ha explicat.

Coalició a Llucmajor
D'altra banda, els òrgans de direcció dels tres partits (PSM, IV i ERC), que en l'àmbit local havien acordat iniciar el procés de constitució de MÉS per Llucmajor, han aprovat continuar el seu camí de forma conjunta per presentar una candidatura, integrada per membres de les tres formacions.

Això suposa que els tres participaran de l'elaboració del programa, la confecció de la llista municipal i els actes de la campanya electoral de MÉS per Llucmajor. “El compromís dels tres partits amb el municipi de Llucmajor és absolut i respon sense condicions al clamor dels veïns per llançar al PP de les institucions de govern”, ha ressaltat la formació política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.