algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'associacionisme 'guanya' el partit a Manacor

8606

L'associacionisme local fou el gran vencedor el passat cap de setmana del primer Torneig Interassociacions de Futbol Sala de Manacor. Sis entitats de la ciutat participaren en una experiència de germanor, on l'important era conviure en un marc lúdic.

Amb l'organització de la colla castellera local, els Al·lots de Llevant, el Canyar i el Pavelló Bernat Costa acolliren els distints enfrontaments.

A banda dels castellers, els manacorins que mostraren la seva traça futbolística foren Altraveu, Cavalls de Sant Jaume, Gegants de Sant Domingo, Xítxeros amb Empenta i Bàsquet Manacor.

El premi no importava gaire, i precisament per això, la recompensa va ser la mateixa per a cada un dels participants: un val del patrocinador que es pot baratar per quatre dinars.

En total, una vuitantena de jugadors més un bon grapat d'animadors membres de cada una de les associacions gaudiren de la jornada, que inclogué un animat dinar de germanor.

Aquesta cita demostra novament la implicació de la colla manacorina amb la vida social del seu redol, expressada recentment, per exemple, en diferents actes populars de les festes de Sant Antoni.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.