algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Els socialistes denuncien “amiguisme” en la concessió d'un bar a Magaluf

8502
Els socialistes han denunciat un possible tracte de favor en la concessió de la llicència del bar del poliesportiu de Magaluf. | N.R.

L'agrupació local del PSIB de Calvià ha criticat aquesta setmana un possible cas “d'amiguisme” en la concessió del bar del poliesportiu de Magaluf. Els socialistes han criticat la “manca absoluta d'ètica” del PP donant aquesta concessió al fill del tinent e batle Manolo Grillé.

Els socialistes han considerat que la concessió de l'Ajuntament, aprovada el passat 18 de desembre a través de l'expedient 69/14 és una demostració més de l'absoluta “manca d'ètica” i la “pocavergonya” dells populars per un suposat tracte de favor.

L'expedient va donar la concessió a l'empresa “Viva el Futbol SL” que, segons han explicat els socialistes, és propietat exclusiva del fill el tinent de batle, Frederico Manuel Rocha, que actua com a administrador únic. A més, segons els socialistes, aquesta empresa té el seu domicili en el mateix poliesportiu que gestiona.

Els socialistes, en aquest sentit, consideren que un dels motius que més els “preocupen” és la comparació de les condicions de la concessió de gestió i explotació en comparació amb altres explotacions. A més, ha considerat que un dels motius “més sorprenents” és la duració de la concessió que és de 10 anys, en comparació amb les altres que solen ser de 4 anys.

Actuacions il·lícites
L'agrupació local del PSIB, en aquest sentit, ha sol·licitat l'expedient complet de la contractació per poder ser estudiat pels “serveis jurídics”, “salvaguardar l'interès general” i denunciar les “possibles actuacions il·lícites”.

Els socialistes, a més, han recordat que aquest estiu ja varen sol·licitar la dimissió de Manuel Grillé pels “greus fets que van tenir lloc en el municipi” i que actualment “es troben investigant-se i sota secret de sumari” i que varen acabar amb la detenció i presó incondicional sense fiança pel cap de la policia local de Calvià, José Antoni Navarro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.