muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

Ariany, dissetè municipi antitaurí de Mallorca

8395
Pas de la campanya per Palma. Els populars evitaren declarar que Ciutat és contrària a les corregudes de toros. | J. Torres

Ariany ha esdevingut el dissetè municipi que s'ha declarat antitaurí a Mallorca, en el marc de la campanya Mallorca Sense Sang.

Un ple celebrat aquest dilluns va aprovar una moció presentada pel mateix batle, Joan Ribot, i l'equip de govern de Convergència per les Illes.

A banda de les diferents declaracions municipals, la campanya ha assolit ja més de 70.000 signatures demanant la fi de la tortura que suposen les corregudes de toros.

''Estam molt satisfets, la campanya avança imparable i amb Ariany hem aconseguit que desset municipis de l'illa es declarin antitaurins. És una passa més en el nostre objectiu perquè Mallorca es declari antitaurina íntegrament. La temporada taurina d'enguany pot ser l'última a terres mallorquines", declara Guillermo Amengual, coordinador de la campanya.

Els municipis que fins al moment s'han declarat antitaurins són Deià, Sant Joan, Campanet, Manacor, Santa Margalida, Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa Maria del Camí, Sencelles i Artà; tots aquests seguint el camí de Costixt, que ho és des de 2006, Esporles i Puigpunyent (2009), i Consell (2011).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.