lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Alternativa per Pollença denuncia el retard en l'adjudicació de l'explotació de diferents serveis

Alternativa per Pollença ha denunciat el retard en l'adjudicació de l'explotació de diferents instal·lacions i serveis de les platges del municipi ha suposat perdre 18.462,50 euros. “Una vegada més, la mala gestió del PP & PI té un cost per tots els ciutadans”, ha assegurat.

El partit ha explicat que la Junta de Govern ( formada per PP-PI i UMP) va aprovar la reducció del cànon i devolució de l’import ingressat indegudament per l’explotació de diferents instal·lacions i serveis de temporada del litoral per a l’any 2014.

El partit ha reiterat que “les adjudicacions teòricament eren per tota la temporada (els mesos de maig a octubre) però l’adjudicació i explotació es va realitzar amb posterioritat a juny per culpa de la mala gestió municipal, per activa o per passiva, ja que si l'Ajuntament considera que la culpa d'aquest retard és de Demarcació de Costes, el que han de fer és demanar a la mateixa els més de divuit mil euros que ens ha costat aquest retard”.

El desglossament en les adjudicacions segons Alternativa és el següent:
Van tornar 5.625 euros dels mesos de maig i juny per no haver estat possible l’explotació del Lot Quiosc a la Platja de Tamarells.
En favor de l'explotador dels serveis de temporada del Lot N Parc Aquàtic, per import de 6.275 euros.
A l'explotador dels serveis de temporada del Lot P Flysurf La Gola per import de 925 euros.
A l'explotador del Lot Q Centre De Massatges per import de 387,50 euros.
A l'explotador del Lot S Escola de Vela de Can Cullerassa per import de 1250 euros.
A l'explotador del Lot o Amarraments a la Gola per import de 4.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.