nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Alternativa denuncia que el Facebook de l'Ajuntament de Pollença és “partidista”

Alternativa per Pollença ha denunciat que l'equip de govern del PP i El PI utilitzen de “manera partidista” el perfil institucional de Facebook de l'Ajuntament. | Facebook

Alternativa per Pollença ha denunciat que l'equip de govern del PP i El PI utilitzen de “manera partidista” el perfil institucional de Facebook de l'Ajuntament. La formació política ha assegurat que només es pengen les notes de premsa de l'equip de Govern i notícies relacionades amb els partits que el conformen, sense que es faci ressò de les notícies generades per l'oposició.

Alternativa ha explicat que després del darrer ple el perfil institucional “només va enllaçar la notícia que feia referència a la moció de l'equip de govern aprovada al ple, res d'altres dues notícies que parlaven de les mocions aprovades de l'oposició”. “Es confon informació amb propaganda i s'utilitzen mitjans públics com si fossin propietats dels partits governants”, ha denunciat.

Notícies del municipi
En aquest senti, Alternativa ha exigit a l'equip de govern que enllaci al perfil de Facebook “totes les notícies que surten del municipi a la premsa, siguin positives o negatives, procedeixin de l'equip de govern o d'altres fonts”. La formació, igualment, ha demanat que es publiquin les notes de premsa dels grups de l'oposició. “Els grups de l'oposició també representam als ciutadans de Pollença i els mitjans de comunicació de l'Ajuntament són pagats per tothom”, ha asseverat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.