algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Alternativa per Pollença denuncia la “passivitat” de l'equip de govern

6658
| ULTIMA HORA

Alternativa per Pollença ha criticat la “passivitat i pobresa d'idees” de l'equip de govern del PP i El Pi pel procés de participació ciutadana en la final sobre la peixateria. La formació política considera que la participació de la ciutadania “no és simplement consultar” sinó que es tracta de què els ciutadans “puguin decidir de manera vinculant què es fa a la peixateria”.

Alternativa ha recordat que la moció aprovada durant un ple de maig es decidí que s'obriria un procés ampli de participació ciutadana, amb plens i reunions incloses, per a decidir els usos d'espais públics sense assignar. La formació ha assegurat que ara, l'equip de govern només penjarà els projectes en un espai públic perquè els veïns hi puguin opinar.

La formació política ha considerat que es tracta “d'un concepte de participació ciutadana més que pobre”. “Un procés de participació ciutadana és alguna cosa més, com mínim en primer lloc s'ha de informar els ciutadans de les limitacions i condicionaments dels espais”, ha afirmat.

Alternativa ha considerat que també s'haurien de realitzar “tallers de participació per la reflexió i debat de les propostes dels ciutadans, les associacions i l'Ajuntament”. “Sistematització de la informació recollida, anàlisi de les propostes i, per acabar, es decideix per consens l'ús dels espais amb tots els agents que s'han implicat al procés”, ha proposat.

Lluny de la política
El grup de l'oposició ha considerat que actualment “la ciutadania se sent cada vegada més allunyada de la política, per què aquesta no respon a les seves necessitats”. “Per superar això hem d' avançar cap a una nova democràcia participativa que tingui en compte la ciutadania d'una forma més constant”, ha afirmat.

La formació política, finalment, ha considerat que quan “parlem de participació ciutadana parlem d'influir en la presa de decisions de forma vinculant”. “No es tracta de consultar determinades decisions a la ciutadania sinó de traspassar-los el poder”, ha criticat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Depurau-vos, fa mes de 9 anys

El torrent de Santjordi fa una olor de detergent que fa por, i aixó després de passar per la depuradora, imaginau com depura, no m'estranya que a la badia de Pollença no hi hagi un puta peix.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente