algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«Els mòduls són provisionals, ara pertoca al Govern construir l'institut»

Verdaguer i Calafat, davant la façana de l'IES Santa Maria. | Antoni Pol

«El tema dels mòduls prefabricats és una situació provisional. Ara pertoca al Govern construir el nou institut. De fet, el maig passat, dirigents de la Conselleria d’Educació ens van dir que començaven els tràmits per fer el nou edifici. Confiam en la seva paraula», indiquen Pepa Verdaguer i Bernat Calafat, membres de la junta directiva de l'associació de pares i mares de l'IES Santa Maria.

Tal com publicà dBalears.cat, els estudiants del centre iniciaran el curs amb tres barracons al carrer de davant. L'Ajuntament de Santa Maria va posar fa cinc anys a la disposició del Govern un solar per fer el nou institut, però la Conselleria encara no hi ha donat el seu vistiplau.

Malgrat que el veí IES Sant Marçal iniciarà el curs amb sis aules buides, els santamariers aposten per un institut al seu poble. La prova n'és que cap estudiant de primer d'ESO santamarier s'ha matriculat a Sant Marçal ni tampoc a l'IES Marratxí, encara que tots podien fer-ho. «Estam units per aconseguir el nou institut», reafirmen Verdaguer i Calafat.

La creació administrativa de l'IES Sant Marçal i l'IES Santa Maria es va publicar el mateix dia en el BOE. El primer va ser inaugurat el gener d'enguany, el segon encara no està projectat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un d'enmig, fa mes de 9 anys

Al Conservatori de Música de Palma hi ha, des de fa anys, uns mòduls "provisionals" on es fa dansa. Allà estan sembrats i no fa cara que els substituesquin per solucions definitives i dignes.

Valoració:5menosmas
Per yo, fa mes de 9 anys

Quina p..a comedia aquests Santamariers.
No varen está bon fins que els al.lots de Marratxí sen anasin de les seves instalacións i durant molsts d,anys el de Santa Maria si anaven al inst. de Marratxí, i ningú se queixava.
Si volem parlar del " Seu Institut"" (jajajjaja) molt be, pero que deixin en pau del de Sant Marçal.

Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente