cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

Alternativa per Pollença critica la instal·lació d'un parc aquàtic a la badia

5535
Alternativa per Pollença ha mostrat la seva “indignació” per la instal·lació d'un parc aquàtic a la badia. | Alternativa per Pollença

Alternativa per Pollença ha mostrat la seva “indignació” per la instal·lació d'un parc aquàtic a la badia. En aquest sentit, la formació política critica que l'Ajuntament, en sis anys, “ha estat incapaç de fer complir als licitadors de la platja la seva obligació d'instal·lar dos parcs infantils”.

La formació política explica que, tant en la passada lesgislatura com en l'actual, el plec de condicions de les platges del Port de Pollença, d'Albercuix i els Tamarells “estipulava que els explotadors de les platges havien d'instal·lar un joc infantil a cada platja, per un valor de 14.500 euros cada parc”. “Llevat d'un any, els explotadors de les platges aquests darrers anys han estat l'Associació de Veïns del Moll que no han instal·lat aquests jocs infantils”, asseguren.

Alternativa afirma que, des de la passada lesgislatura, han insistit “en el compliment del plec de condicions i la instal·lació d'aquests jocs infantils, sense resultat”. “Les dues darreres temporades l'excusa que se'ns va donar des de l'equip de govern és que es volia instal·lar només un joc infantil més gran a la platja i que s'estava cercant un nou lloc”, afirmen.

La formació considera que “una vegada més, igual que en la passada legislatura, pensam que l'incompliment del plec de condicions en aquest punt té més a veure amb un tracte de favor a l'Associació de Veïns, la qual funciona més com una empresa que com una associació”.

Privatització dels jocs
Alternativa, que reitera la seva “indignació”, explica que l'equip de Govern “va treure nous serveis a la platja sense informar als partits de l'oposició i, entre altres, ha permès la instal·lació d'un impactant parc aquàtic a la Badia”. “Un parc que es va començar a muntar davant de l'Hotel Uyal però que després s'ha desplaçat pel seu impacte visual pels clients de l'hotel”, afegeixen.

La fomació política, finalment, considera que “aquest és el model de platja del PP i El PI, que no fan res per la instal·lació de jocs públics i gratuïts i privatitzen espais públics per instal·lar jocs privats de pagament".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.