algo de nubes
  • Màx: 20.29°
  • Mín: 12.82°
20°

MÉS acusa el PP de malbaratar doblers públics amb el recurs del macrohotel de Sa Ràpita

4965
Milers de persones congregades contra el projecte urbanístic a aquesta zona del litoral. | R.L.

El portaveu de Més per Mallorca al Consell, Joan Font, acusa el PP de malbaratar doblers públics amb el recurs dels populars davant el Tribunal Suprem que cerca autoritzar la construcció d'un macrohotel de més de 1.000 places a Sa Ràpita, al municipi de Campos.

Recordem que el Tribunal Superior de Justícia de Balears dictà sentència el passat 29 d'abril de 2014, «declarant totalment contrària a dret la modificació del Pla Territorial de Mallorca (PTM) que pretenia el PP i que hagués suposat donar el vistiplau al complex hoteler».

«Hi ha hagut una mobilització social sense precedents, amb una cadena humana de més de 15.000 persones, una mobilització política decidida i una decisió judicial clara, però tot això al PP li és igual perquè no governa per a la gent, sinó pels interessos d'uns pocs», assegurà el portaveu ecosobiranista a la institució insular.

«La modificació del Pla Territorial és un autèntic nyap, i així ho ha vist el TSJIB, com ho hagués vist qualsevol altre ciutadà. A Maria Salom i el seu equip això els és indiferent, com els és indiferent que es malbaratin doblers públics per a continuar un procés judicial sense sentit, que no obeeix a l'interès general», lamentà Font.

Val a dir que la sentència afirma clarament que va haver-hi desviació de poder en la modificació del PTM. «Tenint això en compte, la insistència del PP per a dur endavant aquesta modificació frega la prevaricació», ha continuat el portaveu ecosobiranista en el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.