nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

ARCA i el GOB rebutgen la creació d'un aparcament a Can Vallès

4891
Uns 70 veïns es van manifestar divendres per rebutjar el projecte de construcció d'un aparcament al jardí de Can Vallès. | T. Ayuga

ARCA i el GOB han rebutjat la construcció d'un aparcament a la zona del jardí de Can Vallès, al terme municipal de Deià. En aquest sentit, uns 70 veïns es van manifestar divendres per rebutjar el projecte, promogut per l'Ajuntament, i fer entrega de les 700 signatures recollides en contra.

Les dues entitats consideren que la construcció d'un aparcament en aquest espai, situat al carrer Arxiduc Lluís Salvador, és un “despropòsit” que només contribuirà a “fer malbé” la imatge del municipi i de la Serra de Tramuntana. Així, reclamen que l'hort-jardí, situat a la part anterior de la casa, sigui inclòs “dins l'àmbit de protecció de l'immoble”.

Les entitats, a més, han demanat al Consell de Mallorca que un tècnic inspeccioni les obres i “aturi” els treballs que s'hi duen a terme des de fa dies. Les entitats, que consideren que és important recuperar aquest espai verd, també han sol·licitat que s'iniciï un expedient d'incoació per catalogar l'hort-jardí.

Protestes
D'altra banda, unes 70 persones es van concentrar divendres davant aquest espai verd per reclamar a paralització de les obres. També van lliurar gairebé 700 signatures en contra del projecte. Durant la protesta, els manifestants reclamaren “diàleg” i la possibilitat de trobar “alternatives” viables per mantenir l'espai verd.

Des de l'Ajuntament, la batlessa Magdalena López (PP) assegurà que les obres “no es paralitzarien” però es va comprometre a plantejar una modificació del conveni amb la propietat per a quan es faci l'elevació del terreny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pepet, fa mes de 9 anys

Arca i el Gob es pensen que es deianencs vuien del aire del cel. Si sa gent no es pot aturar, como a Valldemossa, es negocis des poble son morts i es poble viu de lo que guanyen amb es quatre negocis que hi ha. Deià no te altre mitja per poder obtenir es recursos necessàris perque mengin es seus veinats. Això ho sap Alternativa Deià que hauría de deixar de fer demagògia.

Valoració:-1menosmas
Per 10, fa mes de 9 anys

10

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente