muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Alternativa per Pollença reclama la unió de les forces d'esquerra a través d'una assemblea "al marge dels partits"

Alternativa per Pollença ha reclamat la constitució d'una assemblea de “persones i no de partits” per impulsar la unió de les forces d'esquerra. Aquesta és la resposta que ha oferit el partit local a la proposta d'integració de la coalició MÉs per a les pròximes eleccions municipals.

La formació considera que cal una “nova forma de fer política” basada en la “radicalitat democràtica” i l'“horitzontalitat”. És per aquest motiu que asseguren no sentir-se còmodes en projectes que, més enllà de la política local, ja naixen “esbiaixats per la professionalització, la verticalitat i la suma de sigles”.

Alternativa considera que la coalició “més que de partits polítics o de sigles, hauria de ser de persones”. Aquesta assemblea, segons asseguren, presentaria “total independència respecte a àmbits supramunicipals, encara que els seus membres podrien tenir doble militància i seguir en els seus partits dins l'àmbit autonòmic i nacional”.

El partit considera que aquest projecte no ha de ser “la suma de res”, sinó que ha de ser una assemblea “independent i sobirana que triï els seus representants i els doni suport des del carrer, des de fora de les institucions, que és on es generen els canvis”.

En aquest sentit, el partit considera que tornar a un sistema vertical on les decisions les prenen els aparells dels partits en lloc de les bases populars “no pot conduir més que a repetir velles errades i a perpetuar el sistema” i asseguren que el seu èxit “no depèn dels resultats a curt termini, sinó del fet de ser capaços d’actuar amb coherència amb els nostres valors al llarg del temps”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 10 anys

ja ja ja ja ja ja ja ja
XD

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente