cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
17°

Alternativa per Pollença critica la “manipulació” del regidor de serveis

Alternativa per Pollença critica dissabte la “burda manipulació” que, a parer seu, fa la regidoria de serveis per justificar l'ordenança de seguretat i convivència. La formació local considera que el Consistori vol “criminalitzar” els veïns opositors de la reforma de la Plaça Xaloc, que reclamaren major transparència i participació.

Alternativa assegura que la regidoria que dirigeix Martí Roca s'excusa en els fets vandàlics ocorreguts a la plaça, on van aparèixer arbres arrabassats, per “criminalitzar i acusar directament al moviment veïnal”.

Així, la nova ordenança presentada, inclou quatre punts en l'apartat de parcs i jardins que, a parer d'Alternativa,  apunten directament als fets ocorreguts a la plaça. L'article 30 assegura que “tots els veïns del municipi han de respectar els arbres” i el 31, el més important, declara que “està prohibit sacsejar o arrabassar els arbres i les branques”.

Declaracions
Alternativa, a més, considera “lamentable” les declaracions de Roca que afirmà que els actes vandàlics a la plaça han estat realitzat per veïns "que no han digerit la reforma". En aquest sentit, la formació recorda que no se sap l'autoria dels actes i que de moment, els veïns, només recullen signatures contra la reforma projectada.

El grup de l'oposició considera que els problemes “no se solucionen amb manipulacions com les que ha posat en marxa el regidor”. “Una eina eficaç per evitar actes vandàlics com el de la Plaça Xaloc és augmentar la participació ciutadana en la presa de decisions”, conclou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.