cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Alternativa per Pollença acusa el PP de malversar fons públics

Alternativa per Pollença acusa l'equip de govern de Bartomeu Cifre (PP) de “fer ús partidista i malversar fons públics” per defensar el seu projecte d'ordenança de convivència i seguretat a les pàgines municipals d'internet.

El grup de l'oposició denúncia que, durant el període de presentació d'al·legacions, l'equip de govern ha penjat “fragments seleccionats de l'ordenança” en el perfil oficial de Facebook de l'Ajuntament. Segons asseguren això “mia s'havia fet amb cap altra ordenança i menys encara amb una ordenança que no s'ha aprovat definitivament”.

Vergonya
Alternativa, que qualifica aquest fet de “vergonyós”, considera que la utilització que fa l'equip de govern dels mitjans públics és denunciable perquè intenta “justificar una ordenança que només s'ha aprovat inicialment” i sobre la qual encara no hi ha consens. Consideren que els mitjans de comunicació municipals no haurien de donar “propaganda de propostes partidistes” i insten el PP i El Pi a donar la seva opinió a través dels seus propis mitjans.

El partit de l'oposició, finalment, considera que és “totalment inaudit” l'actitud manifestada per l'equip de govern i reitera que la publicació d'una ordenança que només és una proposta és un fet “molt greu” que constitueix una “malversació de fons públics”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.