algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
25°

Alternativa per Pollença denuncia les retallades a la reserva de l'Albufereta

3401
L'oposició denúncia que el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola està tancat des de fa mesos. | E.B.

Alternativa per Pollença denuncia les retallades a la reserva de l'Albufereta i exigeix a l'Ajuntament que reclami la reobertura del Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, tancat pel Govern des de fa mesos. Consideren que es tracta de dues peces fonamentals del patrimoni natural del municipi.

La formació política ha demanat, durant els dos darrers plens ordinaris, un posicionament per part de l'equip de govern del PP.

La formació ha explicat que Maria Buades, regidora de turisme i medi ambient, ha reclamat una reunió amb els responsables de l'IBANAT, però que segons afirmà als plens aquesta encara no s'ha produït. De fet, segons la formació, la reunió s'hauria d'haver produït abans de finalitzar el 2013.

Posicionament
Alternativa considera que la Conselleria de Medi Ambient no té en compte Pollença i exigeix al Consistori una actitud més “enèrgica” en la defensa dels interessos del municipi.

“Exigim una actitud més enèrgica i activa per part de l'Ajuntament per reobrir el Centre de Turisme Ornitològic i recuperar una gestió autònoma i amb mitjans de la reserva de l'Albufereta”, reclama la formació política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.