algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
22°

“Bauzá diu una cosa a Balears i una altra a Madrid”

Antoni Pastor exemplificà la "manca de paraula del Govern" en l'acte de presentació del comitè local del PI a Porreres

3364
Melià i Pastor acudiren a la presentació de l'equip porrerenc de Proposta per les Illes. | El PI.

El president Bauzá diu una cosa a Balears i una altra a Madrid”. Amb aquesta consideració ben aferrada a l'actualitat, fent referència als distints criteris amb què es veuen les prospeccions petrolieres a Madrid i a les Illes, arrencaren les paraules del batle de Manacor, Antoni Pastor, a l'acte de constitució del comitè local del PI a Porreres.

“Fa el mateix que els seus batles, que aproven una cosa al ple del seu poble i una altra ben diferent a Palma”, va continuar afirmant Pastor, aquest pic remetent al canvi de discurs en el cas de l'expressió més local de la Llei de Símbols, que considera un exemple de la "manca de paraula del Govern". “Els dirigents, elegits pel poble, no hi poden anar en contra. No es pot anar en contra dels Símbols de la nostra terra, ni mostrar més predileccions pel de fora que pel d'aquí”, afegí Pastor.

De fet, la manca de talant i d'estima per Balears del Govern Bauzá centrà en bona part els arguments expressats a l'acte de constitució del partit a Porreres, on s'afirmà que “Porreres i les Illes sí són la nostra prioritat. Si també és la vostra, sou benvinguts al PI”, declarava Francisca Mora, batlessa del municipi.

A l'acte es nomenà Gaspar Mora president; Joan Nicolau, secretari; Margalida Palerm, tresorera i els vocals Mateu Montserrat, Montserrat Nicolau, Joan Matas, Pau Joan Casas, Maria Àngels Saborit, Joan Mascaró, David López, Bernat Bauçà i Francisca Mora.

Per tancar la vetllada prengué la paraula l'altre vicepresident del PI, Josep Melià, qui manifestà que “Porreres és l'exemple clar i llampant del que és el PI”, incidint més endavant que “la nostra voluntat és recuperar el centrisme a les illes, un espai que s'ha perdut sobretot després de la polarització extrema d'aquesta legislatura”. En aquest sentit, Melià recordà que “les escoles no poden ser un camp de batalla”, i que “el petit i mitjà comerç no pot estar en peu de guerra”, ambdues coses que se solventen millor amb un talant dialogant”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 10 anys

Aquesta frase s'hauria de repetir arreu de totes les Balears milions de vegades, fins que tots estiguessim convençuts d'aquest engany i aquesta estafa de Bauzà, a les ordres del centralisme mes barroer, en contra dels balears...

Valoració:2menosmas
Per Balti, fa mes de 10 anys

Venga llevau aquesta bandera, no sabeu ni qui sou.

Valoració:1menosmas
Per D´aqui, de confiança, fa mes de 10 anys

Perque a Madrid ens tractin amb un poc de respecte, no ens queda d´altra que votar partits d´aqui. Segons el sentiment de cada ún poden ser regionalistes, nacionalistes, separatistes, de dretes, de centre o d´esquerra, però D´AQUI.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente