algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Educació segueix sense donar una solució als pares de l'IES del Port de Pollença

La Conselleria d'Educació segueix sense donar una solució als pares de l'IES Clara Hammerl el Port de Pollença. Les famílies van fer arribar una queixa a la Conselleria a principis de novembre explicant que les Matèmatiques i les Ciències Naturals en llengua anglesa a 1r d'ESO estaven provocant crisis d'ansietat entre alguns alumnes.

Un dels pares afectats i que ahir es reuní amb representats d'Educació i de l'Ajuntament explicà que “a Mallorca no hi ha cap altre institut on es facin dues matèries troncals en anglès”. I afegí que des del Govern “només es fan comèdies per no solucionar el problema. El secretari autonòmic d'Educació ni ens vol rebre i a la reunió d'aquest dilluns només ens han promès més mitjans”.

A part de dos representants dels pares, del batle de Pollença, Bartomeu Cifre i de la directora de l'IES, cap dels quatre representants de la Conselleria, entre ells la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, va ser capaç de donar cap resposta clara als pares per acabar amb l'angoixa dels infants de 1r d'ESO.

La directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà, explicà que la solució passa per “revisar el projecte lingüístic” del centre, ara bé, aquesta revisió l’haurà d’aprovar el secretari autonòmic d’Educació, que és qui té les competències.

La pollencina Cerdà només s’ha mostrada disposada a fer “d’intermediari” amb el secretari autonòmic d’Educació Autonòmic i a aportar “més recursos” per facilitar l’aplicació del projecte lingüístic. Fa tres setmanes, el batle de Pollença va intentar mantenir aquesta mateixa reunió amb el secretari autonòmic Guillem Estarellas però no va aconseguir cap resposta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per estim la meva llengua, fa mes de 9 anys

Que es això de que les crisis d'ansietat es un "rollo catalufoide"?...Es veu que aquesta persona,en primer lloc es " foraster"...idò sí,"senyor anitcatalufista",molts dels alumnes tenen crisi d'ansietat per aquest motiu,perque no es poden donar unes assignatures troncals amb una llengua que no es la seva,peruqe no estan preparats per això. Les coses s'han de fer be...no basta dir que se fan perque si...A mes a mes,si "voste" no n'ha esta d'acord,que fa visquent a Mallorca? On sempre hem parlat amb la nostre llengua,de la que estam ben orgullosos...Vagui voste a viure a la peninsula i no tindra cap tipus de "poblema"...El TIL,estaria molt bé si es fes com toca,des de la base,des que que son nens petitons...però clar,això no el interessa als feixistes aquestos...hi haurà molt més fracàs escolar que abans,ja ho veureu,per no fer les coses bé.. una llàstima.

Valoració:0menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 9 anys

No la donaràn a la solució perque per fer-ho haurien d'abolir l'aplicació del TIL

Valoració:5menosmas
Per anticatalufo, fa mes de 9 anys

El rollo de la crisis de ansiedad lo que realmente es es una estupidez catalufoide

Valoració:-6menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

No em digueu que aquesta gent del Port de Pollença ha anat a la Conselleria esperant que els donassin una solució? A Conselleria no donen solucions, a Conselleria els vas amb un problema i te'n tornes amb dos. No aneu a cercar solucions... aplicau el TIL, no era això el que volien? Idò TIL amb totes les conseqüències. Què els al·lots no entenen el que els diuen? -Suspesos. Què no entenen les preguntes dels exàmens? -Suspesos. Volien minvar el fracàs escolar? Idò mirau les notes trimestrals i veureu quin èxit.

Valoració:9menosmas
Per una de per aqui, fa mes de 9 anys

Si la conselleria ho ha posat perquè es pugui fer així i allà tenen la titulació, idò be que fan. No val de res que diguin "nooo... triau unes altres assignatures", això són excuses de mal pagador. No volien TIL? Idò aquí el tenen.

D'altra banda, potser ara serà una font d'angoixa pels alumnes (vaja, no veig el pediatra de Quiron que va montar la mani pro-TIL queixant-se ara d'aquesta angoixa!). Però també s'ha de dir que possiblement en surtin reforçats d'això, i a la llarga els sigui un bon aprenentatge per la vida, i sobre com votar els polítics, més que les matemàtiques que hauran perdut enguany i que podran aprendre en un altra moment.

Tendim a la sobreprotecció dels infants, i si no viuen un poc més la realitat llavors tenim la societat que tenim: alienada i empardalada.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente