algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Una tona de solidaritat al Raiguer

2629
Entrega del menjar. | Hospital d'Inca

L'Hospital d'Inca ha lliurat aquest divendres més d'una tona d'aliments que al llarg d'aquesta setmana s'han recollit a la comarca del Raiguer per a Càritas, entitat que gestiona el menjador social d'Inca i fa lliuraments de comestibles a famílies sense recursos de la comarca.

Baix el lema 'Cap nin sense berenar a la nostra comarca', aquesta iniciativa ha aconseguit recollir principalment productes que no es fan malbé immediatament, com ara llet, galletes i cereals, i també altres comestibles bàsics, com oli, llegums o conserves, segons ha informat el Govern en un comunicat.

Des d'aquest sector s'apunta a l'excel·lent acollida que aquesta campanya, desplegada entre el dilluns, dia 9, i el dimecres, dia 11, ha tengut entre el personal facultatiu, els pacients i els familiars i visitants.

A l'acte de lliurament han acudit una representació membres de Càrites de la Comarca del Raiguer; entre els quals es trobava la treballadora social del menjador d'Inca, Marta Fernández, i diversos directius de l'Hospital d'Inca, encapçalats pel seu gerent, Rafael Marcote.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.