nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els amics del ferrocarril reclamen una explicació a serveis ferroviaris pel canvi d'ubicació del pont del Susto

2547
L'Associació d'Amics del Ferrocarril de Mallorca ha demanat expicacions per la retirada del pont del Susto, situat a la carretera de Sineu a Petra, | AAFIB

L'Associació d'Amics del Ferrocarril de Mallorca (AAFIB) ha criticat la retirada del pont del Susto, situat a la carretera de Sineu a Petra, que realitza durant aquest cap de setmana Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM). Les obres han obligat a aturar la línia Sineu-Manacor durant tot el pont.

L'entitat reclama a SFM que doni una explicació de la urgència de les obres, en considerar que es tracta d'un element important del patrimoni ferroviari illenc ha conservar.

L'empresa pública, per part seva, assegura que es tracta d'un projecte ja previst que respon a la voluntat d'electrificar el que queda de la línia. Segons SFM, les mesures del pont, 7,20 metres d'amplada per 4,3 d'alt impedirien el pas de la catenària.

Pel que sembla, el pont serà desmuntat peça per peça i serà traslladat a un magatzem del Govern. Els treballs ja es van iniciar dijous a vespre i continuaran durant tot el cap de setmana. SFM ha col·locat autobusos durant tot el cap de setmana per suplir la manca de línia ferroviària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 10 anys

Jo penso que es volen carregar el tren.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente