algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
17°

Recollida d'aliments a l'Hospital d'Inca

2495

Imatge de l'Hospital d'Inca.

CAIB

L’Hospital Comarcal d’Inca organitza un punt de recollida solidària d’aliments, situat davant el Servei d’Admissió (al vestíbul principal), on es poden dipositar productes alimentaris des del dilluns 9 fins al dimecres 11, de 9 a 20 hores. És la segona vegada que organitza aquesta iniciativa, sota el lema “Cap nen sense berenar a la nostra comarca”.

Tots els aliments que s’hi recullin es destinaran a Càritas Diocesana de la comarca del Raiguer, entitat que gestiona el menjador social d’Inca i fa entregues de menjar a famílies sense recursos de tota la comarca. Cada dia atén més d’un centenar d’usuaris només al menjador, mentre que Càritas Parroquial —mitjançant els seus voluntaris— organitza repartiments de queviures bàsics a més de dues-centes famílies que no tenen cap recurs econòmic o que disposen d’ingressos molt baixos.

Sobre els tipus d’aliments que s’hi poden aportar, es recomana dur llet en bric i galetes per al berenar dels infants, ja que són alguns dels productes que solen faltar. Cal recordar que, l’any passat, la convocatòria també consistí a recollir aliments per al berenar dels menuts i que al llarg de les tres jornades s’aconseguí reunir una tona i mitja de productes.

L’Hospital Comarcal d’Inca espera que, al llarg d’aquests tres dies, entre el personal de l’Hospital, els pacients i els seus familiars i amics es contribueixi a ajudar aquestes famílies mitjançant la tasca que cada dia duu a terme Càritas Diocesana a la comarca del Raiguer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.