nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Recollida d'aliments a l'Hospital d'Inca

2495
Imatge de l'Hospital d'Inca. | CAIB

L’Hospital Comarcal d’Inca organitza un punt de recollida solidària d’aliments, situat davant el Servei d’Admissió (al vestíbul principal), on es poden dipositar productes alimentaris des del dilluns 9 fins al dimecres 11, de 9 a 20 hores. És la segona vegada que organitza aquesta iniciativa, sota el lema “Cap nen sense berenar a la nostra comarca”.

Tots els aliments que s’hi recullin es destinaran a Càritas Diocesana de la comarca del Raiguer, entitat que gestiona el menjador social d’Inca i fa entregues de menjar a famílies sense recursos de tota la comarca. Cada dia atén més d’un centenar d’usuaris només al menjador, mentre que Càritas Parroquial —mitjançant els seus voluntaris— organitza repartiments de queviures bàsics a més de dues-centes famílies que no tenen cap recurs econòmic o que disposen d’ingressos molt baixos.

Sobre els tipus d’aliments que s’hi poden aportar, es recomana dur llet en bric i galetes per al berenar dels infants, ja que són alguns dels productes que solen faltar. Cal recordar que, l’any passat, la convocatòria també consistí a recollir aliments per al berenar dels menuts i que al llarg de les tres jornades s’aconseguí reunir una tona i mitja de productes.

L’Hospital Comarcal d’Inca espera que, al llarg d’aquests tres dies, entre el personal de l’Hospital, els pacients i els seus familiars i amics es contribueixi a ajudar aquestes famílies mitjançant la tasca que cada dia duu a terme Càritas Diocesana a la comarca del Raiguer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.