algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els socialistes d'Alcúdia denuncien que l'Ajuntament té “aturats” 17 milions d'euros

2431
L'agrupació del PSIB d'Alcúdia ha denunciat que l'equip del govern del PP "té aturats” 17 milions d'euros que podrien servir per “impulsar l'economia local”. | Arxiu

L'agrupació del PSIB d'Alcúdia ha denunciat que l'equip del govern del PP a l'Ajuntament “té aturats” 17 milions d'euros al banc que podrien servir per “impulsar l'economia local”. Els socialistes consideren que aquesta situació es fruit de “la falta de projecte polític i la manca de gestió”.

Pere Malondra, portaveu socialista, ha critica que “és indecent, immoral i vergonyós que amb la situació que hi ha al carrer no siguin capaços de contractar gent aturada de llarga durada, ni licitar cap obra, ni fer res per millorar el municipi”.

Segons el grup socialista, aquesta situació “s'agreuja” tenint en compte que “a més dels 17 milions que el consistori té al banc, que l’any pressupostari 2012 es va tancar amb 17 milions d’euros de superàvit i que el pressupost de 2013 no s’ha licitat cap obra, es preveu que el superàvit al tancament pressupostari d’enguany superi àmpliament els 20 milions d’euros”. “Aquesta situació durà al bloqueig econòmic de l'Ajuntament, els pressuposts de 2014 -2016 no seran superiors a 25 milions d'euros per la manca d'execució dels pressuposts de 2012”, afirma Malondra.

Bloqueig econòmic
Tot i l’absurda bona situació, l’Ajuntament estarà amb una situació de bloqueig econòmic”, afirma el socialista que també critica que mentre s'ha produït una pujada de l'IBI del 40%, el consistori manté allò que es recapta al banc. “Els imposts han de servir per tenir un municipi millor, amb més serveis i amb millors infraestructures, no per tenir-los al banc”, afirma Malondra.

El portaveu socialista, finalment, creu que aquesta “inoperància” per gestionar els doblers públics “manifesta la manca d'idees del PP i la seva manca de projecte polític”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 10 anys

En Malondra no és aquell que va fer possible l'estació de bus, que no és de bus junt amb UM i que va costar 2.000.000 euros. tirats a sa basura.
Qui ha estat artifex del desenvolupisme urbanístic, de socialista ni un pel.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente