algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La repressió dels docents, a debat a les Jornades de Memòria Històrica d'Alaró

Cartell de les jornades d'Alaró.

La repressió dels docents, serà l'eix central de les 'Jornades de Memòria Històrica d'Alaró', que se celebraran el cap de setmana del 7 i 8 de desembre sota el títol, 'Temps era temps?'.

Amb un cartell que evoca les aules de l'època franquista i amb retrats del president balear, José Ramón Bauzá i el ministre José Ignacio Wert, Alaró per a la recuperació de la Memòria Històrica organitza aquestes jornades que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La primera jornada a les 12.30 hores, al Casal de Son Tugores, se celebrarà la taula rodona 'La depuració dels docents', que comptarà amb la participació de Joana Maria Roque, Manel Santana i Martí Canyelles.

Ja l'endemà, a les 12.30 hores al cementiri de la localitat es farà un homenatge a les víctimes franquistes amb una ofrena floral. Xus Bibiloni, membre de l’Assemblea de Docents i familiar de Joan Simonet Riera, alaroner assassinat l’any 1936, dedicarà unes paraules als represaliats morts. L'acte serà amenitzat amb la música de la violinista, Ariadna Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per picarola, fa mes de 10 anys

mentres discutim si mallorquí o català, mentrestant, el govern PP ens expoliant les nostres Illes via imposts cap a Madrid. Les nostres illes abandonades enmig del mar pel govern de Madrid. Qui vol ser espanyol encara?

Valoració:6menosmas
Per Porqueret de sa pallissa, fa mes de 10 anys

Nacionalisme Catalanista, teniu tota sa raó del món. Es menorquins no s'identifiquen amb so català estàndard per això teniu una conseira o cunseiera que diu informe TREPITJA en comptes de s'informe PISA. Una bona traducció as menorquí.
Lluís. qui parla de merda és perquè en du es cul ple. Sa conseiera rallant de fracàs escolar i ella confon informe PISA amb informe TREPITJA. A més, sa velocitat lectora més que deficient. Tot deu ser culpa de sa Immersió.

Valoració:3menosmas
Per Lluis,, fa mes de 10 anys


Basta ja de manipular es al·lots a ses escoles amb s'invent d'es països catalans.A cas heu oblidat que ses Balears estan en primer lloc en fracas escolar a Espanya i Europa.Es que aixo no va en voltros? Som Mallorquins NO Catalans. Basta ja d'imposicions catalanistes a ses Illes Balears.Barco traïdors,mallorquins renegats !!

Valoració:-7menosmas
Per Nacionalisme catalanista., fa mes de 10 anys

"Es menorquins no mos sentim identificats amb es "català estàndard", no mos representa. No volem més imposicions, no volem que es menorquí sia suprimit!
Països Catalans. El "Lebensraum" particular del nacionalisme catalanista. La curolla de quatre somiatruites. Un malson parit entre al·lucinacions i masturbacions mentals. La creació d'un cervell malalt, sens dubte, que es nega a badar els ulls.

Valoració:-7menosmas
Per Johannes, fa mes de 10 anys

Els te ben posats en Simonet !

Valoració:0menosmas
Per La repressió del nostre poble, fa mes de 10 anys

29-11-2013 3h 32' En aquests moments: intent de tancament de Canal 9 transmès en directe pel canal 3/24.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente