algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PSIB acusa els batles del PP de no representar el seu poble, sinó al partit

El PSIB-PSOE durà mocions als ajuntaments de Mallorca on hi hagi edils del Partit Popular (PP) que canviassin la seva postura inicial pel que fa al TIL i a l'Assemblea de Batles del divendres passat votaren a favor d'aquest decret i contra la vaga de docents.

Així ho ha anunciat la portaveu del grup socialista al Parlament balear, Francina Armemgol, qui, a més, ha apuntat que el conflicte en el sistema d'ensenyament de la comunitat continua avui amb la vaga que té lloc a les Illes de Menorca, Eivissa i Formentera.

Armengol ha indicat que el resultat de l'Assemblea de Batles que es va celebrar sota la presidència del Consell de Mallorca va ser un acte d'«hipocresia absoluta».

La diputada socialista assenyala que malgrat que després de la vaga duita a terme divendres passat a Mallorca per part dels docents el «Govern no s'ha mogut» per a intentar resoldre el conflicte, els edils del PP que van assistir a l'Assemblea no representaven els seus municipis, sinó al partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nolis, fa mes de 10 anys

Si els batles representéssin els seus pobles de bon de veres, el que hauríen fet és votar el que havien aprovat als plens municipals. El que varen fer és de VERGONYA ABSOLUTA!

Valoració:6menosmas
Per progresista, que no progre, fa mes de 10 anys

El psib ya no cuenta.

Valoració:-4menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Los pancas podéis estar contentos de que la partitocracia no represente al pueblo. El día que el pueblo pueda opinar, se os acaba el rollo del catalán que os habéis inventado.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente