algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Sus a l'esbucament dels apartaments il·legals de les Covetes

21446

L'esbucament dels apartaments il·legals de les Covetes s'ha iniciat aquest matí, després d'anys de polèmica. Les obres d'enderrocament estan essent controlades en tot moment per l'Agència Urbanística, organisme autònom del Consell, qui ha encarregat la demolició dels habitatges a l'empresa Tragsa, tal com va establir el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) per a agilitar els terminis de demolició.

Cal recordar que el termini marcat per a la finalització de les obres expira el 15 de maig, per a no afectar la temporada turística. Ara és el conseller insular Mauricio Rovira qui com a president de la Agència, va ser designat per la Sala del Contenciós Administratiu del TSJIB com a comissari de l'execució de les obres d'enderrocament, i haurà d'informar puntualment al tribunal sobre el desenvolupament del projecte.

Un dels punts més conflictius i que ha servit l'Ajuntament de Campos per a abaratir el cost de la demolició fou l'ús dels enderrocs, ja que al final el Tribunal va acceptar el projecte de demolició del Consistori, que preveu la reutilització del material inert de les edificacions, després de ser tractat, per a restituir els terrenys al seu estat original, és a dir omplint la cota topogràfica existent en iniciar-se la construcció d'aquests habitatges irregulars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Enderrocar sií és "nostro", fa mes de 10 anys

Si mirem el Diccionari Català-Valencià-Balear den Moll (es pot consultar electrònicament a http://dcvb.iec.cat ) es comprovarà com "enderrocar" és ben " nostro". De fet la primera referència que surt és den Ramon Llull. Però clar, és més fàcil dir una beneitura que no parlar amb seny.

Valoració:-5menosmas
Per Cançoner popular, fa mes de 10 anys

"Mestre Pep es curandero, fa bolletes de moc sec"

Mestre Pep ara és Maese PePe.

Valoració:7menosmas
Per Mestre_Pep, fa mes de 10 anys

Com que gràcies al PSM i al GOB????? Si no han fet res ells i es volen penjar sa medalla... Per què no es van esbucar al llarg del I o II Pacte de Progres??? Nooo ha estat ara.... Enhorabona al GOVERN de les IB

Valoració:-4menosmas
Per Escucar sí ès balear, fa mes de 10 anys

Agraïm que barateu s'enderrocament per s'esbucament, paraula molt més nostra. Que se conegui al manco amb so vocabulari que sou un diari de Balears i no de Catalunya.

Valoració:-2menosmas
Per maria corró, fa mes de 10 anys

Molt bé. En acabar haurien d'anar a esbucar el palau de congressos...

Valoració:12menosmas
Per Antoni, fa mes de 10 anys

Moltes gràcies a Esquerra Unida i al GOB per la lluita d'aquests 20 anys que al final ens ha donat tan bon resultat.

Valoració:7menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys

Ja era hora!!
20 anys hem hagut d'insistir...
Gràcies al PSM, al GOB i a tota la gent que ha presionat per aconseguir conservar un indret tan bell de la nostra illa estimada :)

Valoració:12menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

Gràcies PSM, gràcies GOB per les hores dedicades, la feina i els doblers invertits, perquè això és una inversió de futur, en la defensa del territori.

Valoració:1menosmas
Per IVA, fa mes de 10 anys

A IRPF: Estàn preparant el terreny per l´Eurovegas. LLavors, quan hi hagi persones adictes al joc amb una adicció que els consumeix la vida, families destrossades, i gent suicidant-se perque no pot aguantar-se mes, giraràn cap a l´altre costat i aniràn al "Foro de la Familia". .

Valoració:14menosmas
Per IRPF, fa mes de 10 anys

He llegit que el Gobierno (Hacienda DEBERIAMOS ser todos) vol que les pèrdues en casinos i loteries puguin desgravar de l'IRPF (no ho acabo d'entendre: pagar entre tots els que pagam, els vicis dels ludòpates ???)

Pregunta: Podrem desgravar nosaltres la part aliquota del 75% gubernamental Pro-especuladors? I els campaners encara un poc més?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente