algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El PP ratifica la suspensió cautelar de militància dels 7 regidors de Manacor afins a Pastor

El Comitè estatal de drets i garanties adopta aquest acord “tenint en compte la possible gravetat de la conducta dels afiliats i regidors de l'Ajuntament”

El Comitè estatal de drets i garanties del PP ha dictaminat avui la suspensió cautelar i provisional de militància del PP dels set edils populars de Manacor afins al batle Antoni Pastor.

Aquesta decisió del màxim òrgan de drets i garanties de la formació es produeix després que el 27 de setembre passat el Comitè de drets i garanties balear remetés un informe al Comitè estatal amb un acord adoptat per unanimitat consistent en la suspensió cautelar de totes les funcions com a càrrecs públic dels edils. El Comitè adopta aquest acord "tenint en compte la possible gravetat de la conducta dels afiliats i regidors de l'Ajuntament".

D'aquesta manera, Catalina Riera, Francisca Rufiandis, Maria Bover, Sebastiana Sureda, Maria Magdalena Sureda, Roberto Arturo i Cristina Matamalas deixen de ser membres del grup popular a l'Ajuntament, regidors del grup municipal popular a l'Ajuntament i membres de la junta local del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per va b, fa mes de 11 anys

El PP segueix perdiguent votants...

Valoració:-4menosmas
Per tomeu, fa mes de 11 anys

El Comitè estatal de drets i garanties del PP, cosa semblant al tribunal de la santa inquisició, ha dictat sentencia de expulsió contra els insubmisos que no respectaren les normes imposades de anar en contra del català. Aixi ho veig , hi així escriuria el titular. .

Valoració:6menosmas
Per Busqueret, fa mes de 11 anys

Quin alè...pels 7 regidors...es clar

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente