algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

“La millor catedral és la natura”

Leo Bassi és un dels artistes que participarà en el festival Salvem la Ràpita

El GOB ja gairebé ho té tot llest per al festival Salvem la Ràpita. Tot està en joc, que s'emmarca en la campanya contra la construcció d'un macrohotel a la zona. Tindrà lloc el proper 6 de setembre a l'Auditòrium de Palma.

Per a l'ocasió, l'organització ecologista ha preparat un cartell de luxe amb participació d'artistes i músics d'arreu de l'Illa. Entre els convidats, hi haurà Antònia Font, Cap pela, Carlos Garrido, Dr Martín Calvo, Hyde XXI, L.A. Acústic, L'Équilibriste, Ocults, Son and the Holy ghosts, Sterlin Vacabou i Wonderbrass. També hi intervindran els Glosadors de Mallorca, el bufó Leo Bassi i l'actor Toni Gomila. Cada un d'ells s'ha implicat d'una manera o una altra en la preservació del territori.

Precisament, un dels protagonistes serà Leo Bassi, que té molt present la Mallorca que va conèixer el 1961. Bassi assegurà ahir que "la millor catedral que té Mallorca és la natura". Bassi es referia a catedrals que no estan fetes de pedra ni de ciment, i que tenen en el Trenc i en la Ràpita un bon exemple. En aquest context, Bassi recomanà als polítics que, "si volen un bon emplaçament per construir l'hotel, poden triar el parc de la Mar, a Palma. I a més ironitzà amb la possibilitat de construir una discoteca a la Seu, "que deixarà Eivissa en res".

Per part seva, Margalida Ramis, portaveu del GOB, apuntà que les polítiques urbanístiques del Govern només reflecteixen "l'interès d'especular i mercadejar amb els nostres valors i espais naturals".

Per això, el 6 de setembre, tothom que ho vulgui podrà alçar-hi la veu en contra. "Són unes mesures injustes i insolidàries, amb les quals tots pagam els excessos dels que ens treuen els beneficis". "Protegir casa nostra, és la millor inversió", remarcà.

La Ràpita, en joc

La zona de la Ràpita és un símbol amenaçat pel ciment des del moment que el Govern actual hi ha autoritzat la construcció d'un macrohotel amb la justificació que reportarà beneficis per al municipi i crearà nous llocs de feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ca, fa mes de 12 anys

auesta Margalida Ramis és la que va defensant Mallorca i després és una de les que va estar a favor del tgren de lLevant una de le infraestructures més destructives i absurdes que s'han fet mai a Mallorca. Molt coherent! la üestió es xupar del bote, xupar es cul als que l'alimenten i posar-se faldilletes de foretes per fer-se s'ecologista mentres viu del cuento.
Qui estima Mallorca No La destrueix!!

Valoració:1menosmas
Per ARNEROTS PEPEROS, fa mes de 12 anys

PAREIX QUE EL PEPE HA TRET AL CARRER ELS CANS DE BOU CONTRA EN LEO BASSI?.jajajja QUINA POR, NO TENIU PROU COLLONS ENTRE TOTS PER TANCAR-LI LA BOCA A LEO, ENCARA LI DONAU CORDA I EN TE MOLTA. QUE ES PREPARI EL PRESIDENTE, LES RIALLES ARRIBARAN MOLT LLUNY

Valoració:-2menosmas
Per en pep merda, fa mes de 12 anys

Bassi està acabat. Ja no sps que has de fer perquè xerrin de tu.

Valoració:-3menosmas
Per Cabrit, fa mes de 12 anys

Considerar en Bassi un artista ho trob molt generós.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente