algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Campos sí que tramitarà les multes als manifestants

El batle de Campos, Sebastià Sagreras (PP), ho té clar: l'Ajuntament tramitarà i cobrarà totes les multes de competència municipal que diumenge posà la Policia Local. Els agents sancionaren els cotxes mal aparcats dels assistents a la manifestació en contra de la construcció d'un hotel a la Ràpita. La resta, les deixarà en mans de Trànsit perquè faci el que consideri oportú dins la seva competència, indicà ahir Sagreras.

D'aquesta manera, el batle de Campos es fa enrere de la decisió de diumenge d'ordenar retirar les multes imposades pels agents locals. I és que al migdia unes 200 persones que havien estat multades per aparcar de manera incorrecta tallaren la carretera durant prop més d'una hora. Amb l'objectiu de trobar una sortida de manera pacífica a aquesta protesta alternativa, el batle donà ordre de retirar les sancions a la Policia Local, que així ho traslladà als assistents.

Tanmateix, Sagreras assegurà ahir que aquestes sancions es tramitaran i es cobraran, i reconegué que ordenà als agents anunciar que s'invalidarien "per restablir la normalitat". "És responsabilitat meva l'ordre a la Policia Local de denunciar vehicles mal estacionats, perquè el dret a manifestar-se no inclou que es puguin incomplir les normes ni les ordenances", escrigué el batle en una coneguda xarxa social, tot i que ahir rectificà.

Dunes

A més a més, l'Ajuntament remetrà a Medi Ambient l'informe que realitzaren els agents locals de la gent que "va trepitjar les dunes". "Ens sorprèn que en una manifestació ecologista s'envaïssin les dunes", va manifestar el batle campaner, qui sentencià que "es va fer més mal diumenge a la platja que en els darrers 10 anys seguits".

Una altra mesura que estudiarà el Consistori és sancionar la venda il·legal en algunes paradetes que es muntaren amb motiu de la cadena humana. "Es tracta d'una competència municipal i s'estudiarà. De manera que, si fa falta, s'imposaran les sancions corresponents", va explicar el batle de Campos.

Sagreras reiterà una vegada més el seu suport al projecte hoteler de la Ràpita i assenyalà que en la marxa de diumenge "hi vaig veure pocs campaners". En aquest sentit, indicà que es començaria a preocupar el dia que els veïns del municipi "s'hi pronunciïn en contra".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Arenaler, fa mes de 11 anys


Amb preocupació he llegit aquí que "dues taces" deixa l'afirmació de que el solar on es pretén eixecar l'hotel és propietat del Batle de Campos. Si això és mentida propòs una forta reprimenda al mentider. Si fós veritat, que ho diguin i en parlam...

Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys

Idoi a jo me pareix molt be.A Palma o a Alcúdia no la mos perdonarien a sa multa...

Valoració:1menosmas
Per IDO DUES TACES!, fa mes de 11 anys

Sabieu que el solar on volen construir l'hotel es del pare del batle de Campos...

Valoració:-7menosmas
Per EcoJetas, fa mes de 11 anys

Idò me sembla bé, ès una hipocresia demanar un espai protegit però voler-hi arribar comodament amb so cotxo particular. I si es vera lo des es dunes, hi ha per tancar-los a sa presó. Molt d'ecolojeta hi va haver, per mi.

Valoració:-4menosmas
Per Es berro, fa mes de 11 anys

Boicot a les fires de Campos!

Valoració:0menosmas
Per Es berro, fa mes de 11 anys

Boicot a les fires de Campos!

Valoració:3menosmas
Per Tanmateix no guanyareu., fa mes de 11 anys

No pot consentir que ningú es manifesti en contra?
Quins demòcrates que volen que combreguem amb rodes de molí!

Valoració:9menosmas
Per Anem malament, fa mes de 11 anys

Sóc una de les que va començar la asseguda en protesta per les multes, tinc molts videos d'aquest moment però cap quan va parlar el sergent, llàstima! se que havien diverses persones gravant en aquest mateix instant, a veure si podem localitzar i deixar-lo en ridícul perquè com a persona jove que se que sóc no entenc com puc tenir més cap i sentit comú que el suposat alcalde de campOs ... mala persona ....

Valoració:7menosmas
Per Campaner, fa mes de 11 anys

Sagreres fas ploreres...

Valoració:6menosmas
Per Antoni, Wis, fa mes de 11 anys

Aquest batle/batlet/batlutxo que tanmateix hi quedaras tot sol, i endames sortiras als anals de s'historia de Campos com el Gran Mentider.......
Treus camerri per sa boca a tonalades, bocarro mes que bocarro!!!!..............

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente