nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

Madò Pereta, en el Dijous Bo

L’artista apadrinarà la fira, que se celebrarà el pròxim 17 de novembre i que inclourà vuit quilòmetres d’exposició, amb 500 venedors i 60 carrers tallats

Madò Pereta apadrinarà el Dijous Bo d'engany. Amb aquesta novetat, l'Ajuntament d'Inca presentà ahir la fira de les fires, enmig d'una performance protagonitzada pels actors que surten en el vídeo promocional.

La multitudinària festa, que se celebrarà el proper dia 17, inclourà vuit quilòmetres d'exposició i 500 estands (200 del mercat pagès). Hi haurà 60 carrers tallats i 300 persones fent feina (entre funcionaris, la Policia Local, la Protecció Civil i la Guàrdia Civil). S'hi preveu una afluència de públic que fregarà les 250.000 persones.

"Hem preparat una fira continuista, amb una forta aposta pel mercat pagès, en el qual tots els venedors aniran vestits a l'ampla". Així ho anuncià el regidor de Fires i Festes, José Pastor. Hi afegí que "també advocam clarament per les noves tecnologies amb el lema ‘De la pagesia al món 2.0". Tot i que la crisi també ha marcat la programació d'enguany (se n'ha retallat el pressupost un 40 per cent), el batle, Rafel Torres, assegurà que "l'austeritat no n'afectarà la qualitat".

Com a novetat d'aquesta edició, la Sala muntarà un dispositiu de seguretat de manera conjunta amb la Policia Local, la Benemèrita i els membres de Protecció Civil d'Inca que comprendrà dos hospitals de campanya, un d'ubicat a la plaça del Mercat i l'altre, a la de la Llibertat. "La nostra ciutat serà més segura que mai durant els propers Dimecres Bo i Dijous Bo", conclogué Torres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per madona, fa mes de 12 anys

Madò Pepereta

Valoració:8menosmas
Per Peretona Peretina, fa mes de 12 anys

I això és un titular? Flip.

Valoració:1menosmas
Per La pota del cavall del Rei En Jaume, fa mes de 12 anys

Com més persecució de la llengua catalana més folklore que ho amagui; recordem que el senyor Rafel Torres no considera que el català hagi d'esser un requisit per a accedir a l'Administració pública i que diu que "no s'ha de privar un professional de fer la seva feina per no saber català".

Valoració:7menosmas
Per Llorencet, fa mes de 12 anys

@Paparra, vaja comentari doiut que feis. Els espanyols se n'han de riure perquè tenim madò Pereta? I ells què tenen? Estebans a rompre!

Els espanyols se'n foten de nosaltres perquè els pagam les cerveses i tot el que fa falta.
No se'n riurien si exigíem el concert econòmic en lloc de predicar segons quines històries que no convencen ningú.

Valoració:15menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 12 anys

Els actors també mengen i madò Pereta agrada.

Ja basta de dejectar-ho tot.

Demanau el concert econòmic i que puguem viure com Déu mana.

Valoració:-4menosmas
Per astorat, fa mes de 12 anys

Volia dir TEMPS DE RETALLADES.

Valoració:2menosmas
Per astorat, fa mes de 12 anys

Seuvetgi: Mado Pereta no està "tocat" des boll, mado Pereta té un bon catxet, els qui son patètics SON ELS QUI, AMB TENS DE RETALLADES, tuden els doblers que no son seus, amb aquestes performances, que fa pena. NO nomes els espanyols sen riuen, els d'aquí també.

Valoració:11menosmas
Per Paparra, fa mes de 12 anys

Davant aquest "quadre", com no se'n han de fotre de nosaltres el espanyols!

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente