algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
28°

Maria diu no als blocs de pisos

El Consistori aprova de manera inicial la normativa urbanística, la qual preveu limitar el creixement dels habitatges plurifamiliars

126368
Les normes preveuen que no es puguin construir grans habitatges. | C. VENY

L'Ajuntament de Maria de la Salut va aprovar de manera provisional, en la darrera sessió plenària del municipi de dilluns, la revisió de les Normes Subsidiàries del poble. L'equip de govern, format per set regidors del PP, hi votà a favor, fet que possibilità que la normativa urbanística tiràs endavant, encara que els tres edils del PSOE i el del del PSM se n'abstinguessin. Una de les principals novetats de la normativa és que preveu limitar el creixement urbanístic del municipi, principalment evitar la construcció d'habitatges plurifamiliars, és a dir, blocs de pisos que trenquin l'estètica de la localitat. En aquest sentit, el batle de Maria de la Salut, Antoni Mulet, explicà que "sabem quin és el model de poble que volem i no deixarem que s'hi facin segons quines coses".

D'entre els objectius prioritaris de la revisió de les Normes, hi ha el de "donar solució als convenis urbanístics ja existents abans d'iniciar la revisió i que possibilitaven aconseguir terrenys per equipaments". Mulet sosté que la Sala "ha aconseguit 12.000 metres quadrats nous per a equipaments o zones verdes". Així mateix, s'ha de destacar que durant tot el procés s'han presentat 9 al·legacions a la normativa, la majoria de les quals han estat acceptades. A més, és una quantitat bastant inferior a les 150 al·legacions que s'havien presentat a les normes anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.