muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

Manacor fa caramull amb el lip dub

Centenars de persones de diferents entitats i associacions del municipi participen en aquest acte per exaltar l'autoestima dels mallorquins

La ciutat de Manacor sortí al carrer per enregistrar el seu propi lip dub que ha organitzat l'Obra Cultural Balear a tots els pobles de Mallorca, un acte de germanor entre les diferents entitats i associacions que vol servir per reafirmar l'autoestima dels mallorquins.

Centenars de veïns hi volgueren prendre part a la seva manera i amb un gran tema musical com a protagonista: Pa amb oli nacional, de la banda manacorina Ocults.

En la primera presa del lip dub, ja enregistrada, hi participa el tennista Rafel Nadal, que, per qüestions de calendari esportiu, ja hagué de deixar-ho tot enllestit fa uns dies.

Bulla i festa

El bon ambient es respirava des del claustre de Sant Vicenç fins a la plaça de la Bassa, itinerari previst per a l'ocació. Mostra d'això fou una foto del Patronat de Sant Antoni i dels Cossiers de Manacor tots plegats.

No només això, sinó que la tonada de Sant Antoni i els balls del Dimoni Gros i els dimonions se sentiren i s'aplaudiren sense la frescor del gener ni l'olor de carn torrada. Els Cossiers, els Moretons, els excursionistes, clubs ciclistes, aficionats a les motos i a les vespes, gent gran, associacions d'esplai, de dones i un llarg etcètera d'entitats i personalitats no es volgueren perdre el lip dub de Manacor al ritme d'un Pa amb oli nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.