algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Ultimant pactes fins al darrer moment

Cinc pobles de Mallorca no coneixeran fins avui qui en serà batle

Cinc municipis de Mallorca no coneixeran fins avui quin batle governarà els seus ajuntaments.

La falta d'entesa entre les formacions polítiques decisives per formar governs de majoria a Artà, Campos, Pollença, Santa Margalida i Sineu va fer que al tancament d'aquesta edició el color polític dels consistoris continuàs sent una incògnita. Tot i així, a Artà i a Pollença tot apunta que Jaume Alzamora (UIA) i Tomeu Cifre (PP) seran elegits, respectivament, batle en minoria.

En cinc localitats el nom dels batles que seran investits avui ja està confirmat. No obstant això, la seva permanència a la batlia no està garantida per a tota la legislatura, ja que governaran en minoria. Es tracta de Caterina Mas (PSM) a Petra, Joan Ramis Perelló (PP) a Llubí, Bernat Bauçà (CxI) a Porreres i Montserrat Rosselló (PP) a Vilafranca. Es dóna per segur que Coloma Terrassa (PP) serà batlessa d'Alcúdia, sigui o no elegida en minoria, governant amb la majoria que li concedeix el pacte amb Carme Garcia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 12 anys


Manacorins amics em diuen que el senyor Pastor és una persona que té unes certes conviccions de país: que va anar a l'homenatge als republicans assassinats, que defensa la llengua, que hi escriu, etc. En una praula, que estima el país.

Idò com s'entén que una persona amb aquestes conviccions gosàs pactar amb aquest PP que se'n venia "sin complejos" amb unes intencions ben clares com ara l'extinció de la nostra llengua (i no exager), aforesterar Mallorca i moltes coses més? Només hi ha, per a mi, una explicació: les promeses de poder que en Bauzà li havia fet. La fam de poder promès, vet aquí l'arrel del mal.

En Bauzà sabia bé quines eren les tendències i les conviccions d'en Pastor, però també sabé com vèicer-les: oferint-li poder. I en Pastor s'hi va deixar enganar, va anteposar el poder a les seves obligacions morals de mallorquí. Dit altrament, pel poder va trair Mallorca, la fam de poder el va vèncer.

El que en Pastor no va tenir en compte va esser la dita romana "Roma no paga traïdors".

Valoració:13menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 12 anys

Balears no es mereix un president que pacte amb trànsfugues, balears no es mereix un President que no té paraula.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente