cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

Els dos regidors de pes de Pastor

Llorenç Bosch i Catalina Riera seran els dos edils amb més importància en l'organigrama de l'equip de govern amb majoria absoluta del PP de Manacor

123298
Antoni Pastor flanquejat per Llorenç Bosh i Catalina Riera, dues persones importants per al nou mandat. | Guillem Mas

Antoni Pastor ja comença a tenir perfilat quin serà l'organigrama del futur equip de govern del PP de Manacor, aquesta vegada, però, amb majoria absoluta i sense la necessitat de pactes ni concessions. Tot i l'hermetisme existent, el que queda clar és que Llorenç Bosch i Catalina Riera seran els dos puntals del futur grup i persones de la màxima confiança del batle. Tant és així que l'àrea d'Urbanisme, que ara per pacte la gestionava Bernat Amer, d'AIPC, serà dirigida per Llorenç Bosch, que abandonarà Hisenda i Personal, tal com ha pogut saber aquest diari.

És de preveure que Riera també assumirà àrees de pes, tot i que encara no han transcendit, ja que Pastor espera el repartiment de càrrecs a les institucions insular i autonòmica per si algun dirigent de Manacor pot aspirar a alguna conselleria. En secret, de moment, queden les delegacions que seran assignades al regidors actuals Maria Bover i Antoni Sureda i als quals s'estrenaran com a edils Sebastiana Sureda, Francisca Rufiandis, Maria Magdalena Sureda, Roberto Flores, Cristina Matamalas i Antoni Servera.

Dins la propera setmana, Pastor ja confirmarà l'organigrama complet i abans del proper dissabte dia 11 de juny també se sabrà el resultat de les converses amb Alternativa Liberal de Manacor -ALM- i els independents de Porto Cristo d'AIPC, grups preferents per ampliar la majoria absoluta dels populars a la Sala.

Negociacions

El que sembla més factible és la possible reedició d'un acord, aquesta vegada de col·laboració, del PP amb el soci d'aquests darrers dos mandats. AIPC, però, assumirà aquesta vegada un paper secundari si vol formar part de l'equip de govern.
De les àrees que ara gestiones els portenys, la totalitat de la Junta de Districte de Porto Cristo, Urbanisme i Turisme, els populars podrien només oferir Turisme, mentre es negocia la presidència i la vicepresidència de l'entitat portenya que ara està sota poder d'AIPC. El fet que el president del PP de Porto Cristo, Antoni Servera, entri de regidor a l'Ajuntament fa pensar en un hipotètic repartiment del poder a la Junta de Districte entre Joan Gomila i el mateix Antoni Servera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.