algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

El Govern adjudica a FCC la reforma de l'Hospital de Manacor

L'obra ampliarà el centre amb un edifici annex a la zona sud i reformarà diverses zones interiors per un import de 8.807.522 euros

FCC Construccions S.A. és l'empresa adjudicatària que realitzarà, a partir del pròxim mes de juliol, les obres de reforma i ampliació de l'Hospital de Manacor per un import de 8.807.522 euros, sobre els 10.713.443 euros que contemplava el concurs, després de l'adjudicació del Govern.

L'obra ampliarà l'Hospital amb un edifici annex a la zona sud i reformarà diverses zones interiors. L'elecció d'aquesta zona és deguda a la possibilitat de poder connectar amb la resta d'Hospital de tal manera que s'aconsegueixin les millors comunicacions amb la menor ingerència possible amb els edificis existents. En un comunicat, el Govern ha informat que tant en la reforma com a l'ampliació s'han tingut en compte "molt les circulacions de pacients i del personal, com del brut i net".

L'ampliació projecta quatre plantes sobre rasant i una en soterrani, amb un total de 5.208 metres quadrats construïts. La planta soterrani acollirà dos nous magatzems i un aparcament amb capacitat per a trenta-dos vehicles amb una superfície total construïda de 1.304 m Des d'aquest aparcament es podrà accedir a les plantes superiors de l'edifici annex i també a l'exterior. El projecte d'ampliació i reforma de la Fundació Hospital de Manacor ha estat redactat per Gestalis Project Management, en col·laboració amb Estudi d'Arquitectura Muñoz i Aranda.

Les àrees principals que ampliarà l'edifici nou i que desenvolupa el projecte són les següents: hospital de dia oncohematológico amb una superfície final de 637 metres, un hospital de dia de salut mental amb una superfície final de 385 metres, hospital de dia de rehabilitació amb una superfície de 1.151 metres, consultes externes amb més de 850 metres. Per altre part, el projecte de reforma a l'interior de l'edifici se centren, entre altres, en les àrees de: bloc quirúrgic, gabinets d'exploracions funcionals. cardio, sala parts i Uno.C.I. El total de superfície construïda de nova planta puja a 5.208 metres, i el total de les superfícies reformades es de 3.415 metres, el qual, incloent l'equipament, implica una inversió pròxima als 12 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.