algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

“PSM-IV serà clau perquè hi hagi un canvi a Inca”

Antoni Rodríguez aposta per dur a terme una zona sociocultural darrere el quarter General Luque

La coalició PSM-IniciativaVerds d'Inca celebrà ahir vespre el final de campanya a la plaça Antoni Mateu. Davant unes 400 persones, el candidat de l'agrupació a la ciutat, Antoni Rodríguez, es mostrà convençut que "a l'Ajuntament d'Inca hi haurà un canvi, i aquest depèn de nosaltres".

Amb l'assistència del candidat al Parlament, Biel Barceló, a més de tots els candidats de les llistes i dels membres de l'agrupació com Francesca Vives, Antoni Alorda i David Abril, el candidat Rodríguez retragué la gestió econòmica del PP, "que ha deixat un deute de 16 milions d'euros", i anuncià que durà a terme una auditoria.

Però lluny de només fer retrets, el candidat explicà que, si es converteix en el futur batle de la ciutat, "posarem en marxa una nova zona sociocultural just darrere el quarter General Luque".

Pel que fa al projecte del teatre Principal, Rodríguez assegurà que "anirem a Madrid a cercar els doblers necessaris per fer l'obra". I acabà manifestant que "tindrem cura de la neteja viària, a més d'impulsar que Inca torni a ser el motor econòmic que era".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tomeu, fa mes de 12 anys

PP-PSIB-BLOC-UM-IU aquests són els que han governat els útlims 8 anys! AQUESTS ENS HAN PORTAT ON ESTAM! NOELSVOTIS!!! VOT NUL

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente