cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Alcúdia es queda sense veu al Consell d'Autoritat Portuària

El batle, Miquel Llompart, es mostrà ahir indignat després de saber que Maó i Eivissa hi han estat readmesos

53308
La nova llei va excloure els ajuntaments del Consell. | E. BALLESTERO

El batle d'Alcúdia, Miquel Llompart, està indignat. Després de fer-se pública la notícia que els Ajuntaments de Maó i Eivissa han entrat a formar part del Consell d'Administració d'Autoritat Portuària de les Balears, el batle Llompart titllà ahir de "vergonyós" que Alcúdia no formi part d'aquest Consell. Els fets es remunten al juliol de l'any passat, quan la nova llei suprimí la representació dels ajuntaments al Consell d'Administració. "Juntament amb els batles de Maó i Eivissa redactàrem un comunicat en el qual mostràvem la disconformitat amb la nova mesura; de fet, jo mateix vaig parlar amb el president del Govern, Francesc Antich, perquè prengués les mesures oportunes per arreglar la situació", digué ahir el batle d'Alcúdia.

Llompart explicà que "fins ara he estat respectuós amb la decisió presa a Madrid; tanmateix, després de saber que els ports de Maó i Eivissa tornen a fomar part del Consell d'Administració, i que a nosaltres ningú no ens ha dit res, no sé si pensar que és per raons de partit". S'ha de destacar que tant el batle de Maó, Vicenç Tur, com la batlessa d'Eivissa, Lurdes Costa, pertanyen al PSOE, mentre que el batle d'Alcúdia és de CxI.

"No tenim port, nosaltres? O potser és perquè no pertanyem del PSOE, que no se'ns ha admès al Consell", es demanava ahir Llompart; a més, digué que "si la política és això, el senyor Antich se la pot quedar tota".
Com que no formam part del Consell, que es reuneix un pic al mes, "no ens assebentam de les decisions que s'hi prenen i que afecten el port d'Alcúdia", digué Llompart, qui, a més, recordà que "paradoxalment hi ha un representant del Govern, afiliat al PSOE d'Alcúdia, que assisteix a les reunions; en canvi, el balte no hi pot ser".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.