algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Independents d'Inca qüestiona la publicitat electoral del PP

Els populars han contractat espais de propaganda mitjançant una empresa que té un deute de 127.000 euros amb l'Ajuntament inquer

52622

El batle Torres, al costat d'un panell publicitari.

Antoni Pol - A.Pol

Els Independents d'Inca denunciaren ahir que el Partit Popular ha posat publicitat electoral en panells de propietat municipal que són gestionats per una empresa que deu doblers a l'Ajuntament de l'any 2003 ençà. A més a més, el contracte entre el Consistori i l'empresa que regula la concessió de les tanques publicitàries públiques finalitzà fa un any i mig. "Em pareix de molt mal gust que el PP contracti publicitat amb una empresa que deu doblers a la Sala", afirmà el líder dels Independents, Àngel Garcia.

Les tanques i panells publicitaris instal·lats als carrers d'Inca propietat de l'Ajuntament els explota i gestiona una empresa mitjançant un contracte signat entre les dues parts (una concessió). Els Independents ja denunciaren ara fa un mes que la companyia esmentada té un deute de 127.000 euros amb el Consistori. Part d'aquest deute es remunta a l'any 2003, informà Garcia.

Es dóna el cas, per tant, que el Partit Popular d'Inca posa publicitat a través d'una empresa que deu doblers a l'Ajuntament (una institució que alhora és governada pel Partit Popular). Per un altre cantó, Garcia recordà que el contracte entre les dues parts finalitzà fa un any i mig i que el secretari municipal redactà un informe en el qual s'afirmava que l'Ajuntament n'havia de recuperar la concessió, ja que és "improrrogable".

"És l'única empresa"

El batle d'Inca i president de l'agrupació local del Partit Popular, Rafel Torres, reconegué els fets, però al·legà que "la contractació de tanques de publicitat tant a Inca com a Mallorca tan sols es pot tramitar a través d'aquesta companyia. És l'única". "No podem deixar passar una precampanya electoral sense posar publicitat perquè l'empresa que gestiona l'explotació de les tanques deu doblers a la Sala", afegí Torres. El batle assegurà que el Partit Popular paga els espais publicitaris i que "no hi ha cap tipus de connivència entre nosaltres i l'empresa".

Reclamació

Respecte del deute, Torres manifestà que l'equip de govern "ha reclamat el pagament" dels 127.000 euros i manté converses amb l'empresa perquè es faci efectiu, però les dues parts no arriben a un acord a causa d'un aspecte. La primera vara admeté, a més, que la concessió finalitzà ara fa un any i mig. En aquest sentit, el líder dels Independents informà que l'empresa ha reclamat a l'Ajuntament d'Inca que li pagui 35.000 euros pels "danys" que haurien patit uns rellotges publicitaris propietat de l'empresa i que l'Ajuntament retirà de la via pública. Segons la societat, aquests rellotges s'haurien fet malbé en ser retirats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys

La jugada es clara: fan la publicitat del PP a canvi de reduir-los el deute amb l'Ajuntament.En això els peperos son un mestres.Si no recordem el cas Gürtel i mès proper lo de Antonio Alemany.I encara els votaràn!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente