nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

L'Ajuntament d'Inca no ha resolt encara l'explotació del nou casal de joves

Inaugurat el maig de l'any passat, una empresa privada encara el gestiona de manera provisional. El PSM lamenta la “manca de planificació en polítiques de joventut”

Set mesos després d'inaugurar-se, l'Ajuntament d'Inca continua sense haver adjudicat de manera definitiva l'explotació del casal de joves. Segons Andreu Caballero (PSM), això posa en relleu "l'absència d'una planificació seriosa en polítiques de joventut" per part de l'equip de govern (PP). El casal de joves de So na Monda va ser inaugurat el 28 de maig de l'any passat, quan Pere Rotger encara era batle de la ciutat. Aleshores, l'Ajuntament va contractar una empresa perquè el gestionàs -provisionalment- en espera que un concurs públic resolgués l'adjudicació definitiva.

A mitjan tardor, l'àrea de Joventut va iniciar els tràmits del concurs. En primera instància, l'explotació es va adjudicar a Cucavela, però l'altra empresa concursant (Salvament Aquàtic) al·legà que la puntuació rebuda no es corresponia amb les bases, l'Ajuntament va rectificar i el va readjudicar a Salvament Aquàtic. Ara Cucavela ha sol·licitat un informe municipal que expliqui què ha passat.

El regidor de Joventut i Festes, José Pastor, informà que allò que havia ocorregut "es deu a un problema tècnic amb les bases del concurs" i assegurà que esperava "que se solucioni com més aviat millor perquè el casal funcioni amb la màxima eficiència".

Sigui quina sigui l'empresa a la qual s'adjudiqui, el termini d'explotació fixat en les bases és d'un any. En cas que les coses continuïn com fins ara, es podria donar el cas que un any després de la seva inauguració el casal fins i tot funcionàs amb un contracte provisional.

Previsió

Andreu Caballero
recordà que, en estrenar-se la infraestructura, el PSM ja denuncià que "l'equip de govern hauria d'haver previst com es gestionaria". "Més encara si es té en compte que el casal s'inaugurà amb anys de retard", afegí el regidor nacionalista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Puput, fa mes de 12 anys

Son Amonda !!! Son Amonda !!! No So na Monda

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente