nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

El ple ratifica en bloc la sanció de 90.300 € a Aqualia

La concessionària haurà de pagar indemnització als afectats pel tall d'aigua de l'estiu passat a Llucmajor

El ple de l'Ajuntament de Llucmajor, reunit ahir en sessió ordinàri, aprovà per unanimitat ratificar la sanció de 90.357,99 euros imposada per a l'empresa concessionària del servei d'abastament d'aigua potable, Aqualia, per la seva responsabilitat en el tall de subministrament que el juliol passat afectà els usuaris de les urbanitzacions de Les Palmeres, Badia Gran, Badia Blava, Tolleric, Sa Torre, Cala Blava, Son Verí Nou, Maioris i Puig d'en Ros.
De la mateixa manera, l'expedient sancionador obert pel govern municipal obliga Aqualia a indemnitzar de manera particular els clients perjudicats per la falta de proveïment d'aigua potable.

Danys materials

Malgrat que els partits de l'oposició donaren suport a la ratificació de les diligències esmentades, el portaveu del PSOE, Joan Jaume Sastre, volgué fer constar que l'import de la multa imposada "és molt inferior als perjudicis causats als ciutadans". En aquest sentit, el batle, Joan Jaume Mulet (PP), reconegué que a ell també li hauria agradat que la penalització hagués estat més alta, tenint en compte la negligència de la concessionària del servei. No obstant això, també va recordar que la instrucció de l'expedient sancionador "només avalua danys materials i no morals". En aquest context, el primer edil va explicar que, arran de la crisi de juliol, "hi ha hagut una reestructuració d'Aqualia, l'Ajuntament continua amb l'empresa intervinguda i s'ha millorat el servei", va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andreu, fa mes de 13 anys

I els 600.000 euros que varen robar en Lluc i en Rabasco? No els rebrà l´ajuntament? Tot queda en paper banyat? On és la sentència definitiva?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente