nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

20.000 signatures per la Serra

La candidatura de la serra de Tramuntana arriba a les 20.000 firmes de suport. José María Sevilla, propietari de la possessió de Miramar, ha estat la persona que rubricà la signatura tan significativa, en presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i la consellera de Territori, M. Lluïsa Dubon. Armengol destacà la feina desenvolupada dels propietaris de finques durant tots aquests anys per conservar la Serra tal com la coneixem, i en especial valorà la propietat de Miramar i de José María Sevilla, per la implicació en la protecció d'aquest indret natural.

Espai únic

Sevilla, per altra banda, recordà que la serra de Tramuntana és un espai únic i valorat per figures tant significatives com Ramon Llull i l'Arxiduc Lluís Salvador, referents en l'àmbit internacional i que han exportat Mallorca i la Serra fora de l'Estat. Precisament Miramar representa la importància cultural del municipi de Valldemossa, de la Serra i de tot Mallorca.

En aquest context, la consellera de Territori, M. Lluïsa Dubon , apuntà que la força de la candidatura de la Serra és una realitat gràcies a la implicació de la ciutadania i del consens polític, aspectes que han estat reconeguts per la Unesco en la seva inspecció feta sobre el terreny fa unes setmanes.

La consellera Dubon recordà també que l'excepcionalitat de la serra de Tramuntana ha estat destacada per intel·lectuals i artistes des de sempre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.