cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

“Tenc sentiments d'emoció, però també de responsabilitat”

“L'època de les grans obres ha acabat i volem estar a prop dels ciutadans”

43846
Rafel Torres, batle d'Inca. | J.Roig

Tot i haver celebrat ja quaranta-quatre anys de Dijous Bo, el d'enguany serà el primer que Rafel Torres viurà com a batle. Ens rep en el seu nou despatx, gairebé aferrat al que ha ocupat en els darrers deu anys, quan era el tinent de batle. Sobre aquest Dijous Bo que avui se celebra a Inca explica: "Esper que sigui tot un èxit. La veritat és que em fa molta il·lusió perquè és el dia més important per a Inca; tenc sentiments d'emoció, però també de responsabilitat", assegura.

L'any passat es definí aquell Dijous Bo com "el millor de la història", i el batle respon que enguany "no sé si aconseguirem millorar-lo, però el que és cert és que des del Consistori hem intentat potenciar-lo encara més, perquè és la nostra tasca". Les novetats d'enguany s'han centrat "en l'aposta per allargar la festa i traslladar el correfoc del dimecres a la vigília de Santa Maria la Major; a més, també hem volgut impulsar el mercat pagès que capitalitzà bona part de l'èxit de l'anterior", conclou Rafel Torres. Aquest èxit de convocatòria suposà també certs temors al fet que la festa es desbordàs; davant aquest fet, Rafel Torres subratlla que "fa anys passàvem pena pel Dijous Bo, però ara ja no. El que ens preocupa ara és la marxa nocturna del dimecres, tot i que l'estam controlant bastant bé".

Obres

Inca presenta avui una imatge diferent envers el Dijous Bo de l'any passat, a causa de les nombroses obres que s'hi han fet (mercat, plaça d'Espanya, avinguda dels Reis Catòlics, Casal de Joves...), i el batle comenta que "l'època de les grans obres ha finalitzat. El nostre equip de govern pretén centrar la gestió a intentar resoldre els problemes dels ciutadans i en quedar molt a prop d'ells. Ens importen els petits detalls que moltes vegades són molt importants", conclou Rafel Torres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.