cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
25°

Els pro camins públics no s'aturen en la seva lluita

Aprofiten la Fira de tardor de Pollença per reclamar l'obertura del camí Vell de Lluc a Pollença

L'inici de la Fira de Pollença d'ahir fou diferent. De bon matí, les primeres autoritats que visitaren la localitat hi foren rebudes pels membres de la Plataforma pro camins públics, que aprofitaren per demanar al president del Govern, Francesc Antich, i a la resta de polítics l'obertura immediata de l'antic sender entre Lluc i Pollença. A més, l'activista Antoni Gorries entregà els escrits del Defensor del Poble al batle, Joan Cerdà.

Des de la plataforma, Joan Ramon Bosch explicà que "reivindicam l'obertura de tots els senders públics de l'Illa, però concretament volem que s'obri el camí Vell de Lluc, que pertany al Consell". Després d'anys de lluita, Bosch afirmà que "ara ens garanteixen que demà -avui per al lector- aquest vial entrarà dins el catàleg de béns de la institució insular i es firmarà un decret que obligarà a obrir-lo 48 hores, però no ens n'acabam de fiar". El president Antich els assegurà que convocarà una reunió per parlar de l'estat dels camins, una cita que els manifestants esperen.

Defensor del Poble

Mentre que la resta dels membres de la Plataforma pro camins Públics es concentraven davant les autoritats, Antoni Gorries es dirigí al batle, Joan Cerdà, per entregar-li els escrits del Defensor del Poble, que espera des de 2007 els papers del camí vell de Lluc i que l'Ajuntament no ha entregat. Tot i que el primer edil assegurà a Gorries que havia contestat el requeriment, l'activista li donà un document, amb data de 20 d'octubre de 2010, en què "el Defensor del Poble recorda al batle que no ha enviat la informació sol·licitada".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 11 anys
Cap notícia de les pressumptes pases que havies d'obrir el vial?
Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 11 anys
Vergonya els que cobren per la feina que feis vosaltres gratuitament...
Antoni Alemnay, dimisió ja.
Valoració:5menosmas
Per jrbs, fa mes de 11 anys
Barrufet, si amb els actuals no ens acabem de fiar, amb el PP-UM és que no ens fiem GENS, ells son els que varen pactar amb un veinat que pogués tancar una carretera pública. Miquel Angel Borrás va pactar una barrabasadqa, cedint un camí que no podia cedir legalment, a un particular "amigot".
Valoració:11menosmas
Per Barrufet, fa mes de 11 anys
Hauran d'esperar a que torni el PP i pot ser que amb el PP resolguin el problema perquè amb els impresentables que ens governen ara ja han comprovat que és impossible (encara que passin a vegades a fer-se la foto).
Valoració:-13menosmas
Per Toni Parreta, fa mes de 11 anys
Molt ben fet Toni Gorrias, posa-lis els papers per nassos, perquè s'avergonyeixin, cosa que veig molt difícil, aquests politiquètxos no solen tenir vergonya.
Valoració:14menosmas
Per tolo, fa mes de 11 anys
Bona feina al·lots, ànim i endavant.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente